Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sugarboy

sürgü mekanizması pek iyi değil demiş bir kullanıcı acaba doğru mu

Emin olun bence en iyi surgu mekanizmasina sahip Nokia telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 22 Ağustos 2008; 23:48:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: IceT

quote:

uzun zamandır nokıa kulanıcısıyım suan telefon bakıorum bu hosuma gıttı benım ıkı secenegım var benq t60 ve nokıa e 66 ... arkadaslar bu telefonu kulananlar renk bakımından ekran bakımından memnunmu cok arada kaldım. tabı marka bakımndan farklılk var ama yardımcı olursanız sevınırım.

nıe kımse yok buralarda

Merhaba,

Ekran kalitesi olarak bence N95 8 GB'dan biraz kotu. Ama ben gercekten mutluyum. Bundan evvelki telefonum HTC Diamond VGA ekranli bir telefondu daha sonra E 66'ya gectim hala mutluyum

Renk olarak koyu gri renkli olanini kullaniyorm. Gumus rengi TUrkiye'de var mi bilemiyorum...

pekı ıkılımde kaldıgım benq hakında bır fıkrın varmı yanı tercıh kıyaslaması yapmanı beklemıorm tabı ama o marka hakında dusuncen ne

Maalesef BenQ hakkinda bir fikir sahibi degilim... Ben sizin yerinizde olsan PDA cihaz dusunuyor olsam HTC tek favorim olurdu. Symbian telefonda ise bence Nokia hala onde... Tabi bu benim gorusum.

Dostlukla

• PDA telefon dusunmuorum sadece tasarım yonunden hosuma gıttı ıcın tercıh edıorm gerek tasarım gerek ıncelık gerekse kulanım kolaylıgı yonunden nokıanın bu modelı hosuma gıttı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

arkadaşlar ses nasıl diye sormuş ama kulaklık sesimi hoperlör sesimi tam anlamadım o yüzden sorularım arasına onuda eklicem

1-kulaklık çıkışını normal bi kulaklıkla denedinmi?ses nasıldı?

2-wifisini n95 veya n82 ile karşılaştırma şansın varmı?(n82 nin wifisi n95 katlıyo diye bi kaç ay önce n95 almaktan vazgeçmiştim.)

3-ilk sayfaya koyduğun fotolar 640x480 orjinal fotoları koyabilme şansın varmı?

4-joysticinde ışık yanıya falan diye yazmışınız.plastikmi joystici.e65min joysticine çok benziyor.1 ayda paslanmasından bıktımda aynı şeyle karşılaşmak istemem doğrusu

vincentvega benim sorularımı atlamışsın

bu arada 2.5 mm kulaklık girişi bence olumsuz bir yön olarak saymak yanlış olur.sonuçta çeviriciyle 3.5 döndürmek zor olmaz.nokianın e65 n70de falan kullandığı o iğrenç kulaklık girişinden kurtulmuş olması oldukça sevindirici

1. Denemedim.
    2-3. Şu anda tatildeyim. Nete telden girip yazıyorum. Dönüşte olabilir.
    4. IceT arkadaş cevaplamış zaten.

• Benq nun nasıl bir telefon olduğunu bilmiyosan bence hiç alma e66 al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeanMachine

Benq nun nasıl bir telefon olduğunu bilmiyosan bence hiç alma e66 al.

ozellık bakımından yeterlı . tasarımı cok hosuma gıttı elıme aldıgımda da cok guzel gercekten. ancak makarnasından oturu kuskuluyum o yuzden. yoksa uzun senedır nokıa kulanıcısıyım tercıh baska telden yana olmaz. aslında ıphone alrım ama dokunmatık olması benım ısıme yaramaz.
  • İnceleme için teşekkürler...

yalnız dikkatimi çeken bişey oldu . . . " Nokia Map uygulaması yüklü fakat sadece 1 haftalık ücretsiz sesli yönlendirme verilmiş. "

acaba nokia map uygulaması ücretlimi ?
  • quote:

quote:

ozellık bakımından yeterlı . tasarımı cok hosuma gıttı elıme aldıgımda da cok guzel gercekten. ancak makarnasından oturu kuskuluyum o yuzden. yoksa uzun senedır nokıa kulanıcısıyım tercıh baska telden yana olmaz. aslında ıphone alrım ama dokunmatık olması benım ısıme yaramaz.

E66 da seni tedirgin eden bişey yoksa E66 al.Fiyatları arasında fark varmı?
  • ben bu telefonu genpa vb. garantili nerden ne kadara alabilirim. (site olmasın böle gidip aliyim eliimle)
  • evet bu cihazlar avea bayilerine turkcell bayilerine yada teknosaya falan daha ulaşmadı dimi?

acaba bu telefon ngage oyunlarını destekliyormu?siteden yüklemeyi falan denedinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 23 Ağustos 2008; 16:48:29 >
  • quote:

evet bu cihazlar avea bayilerine turkcell bayilerine yada teknosaya falan daha ulaşmadı dimi?

acaba bu telefon ngage oyunlarını destekliyormu?siteden yüklemeyi falan denedinizmi?

ben sadece nokıa bayısınde gordum hatta teknosada calısan adam bogle bır telefon oldugunu bıle bılmıodu
  • quote:

quote:

quote:

E66 da seni tedirgin eden bişey yoksa E66 al.Fiyatları arasında fark varmı?

e66 snrm 800 ytl o cıvar tam emın degılım.
    t60 ıse yarısı kadar

fıyat acısından bakmıorum olaya tasarımı benım hosuma gıtmesı gerek. arastırdım baktım pıyasadakı en hosuma gıden tasarım acısından bu 2sı. o yuzden 2sı arasında kaladım ancak benq markası hakında fıkrım yok olmamasına karsın yorumlarda parlak degıl o yuzden nokıadan sasmıycam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 23 Ağustos 2008; 17:16:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GreenMamba

ben bu telefonu genpa vb. garantili nerden ne kadara alabilirim. (site olmasın böle gidip aliyim eliimle)

Merhaba,

Ben telefonu Istanbul Umraniye'de bulunan Media Mark'tan 2 hafta once aldim. Hala ellerinde olabilir

Media Markt'ta istediginiz kadar deneme yapabilirsiniz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre!

İnceleme için teşekkürler...

yalnız dikkatimi çeken bişey oldu . . . " Nokia Map uygulaması yüklü fakat sadece 1 haftalık ücretsiz sesli yönlendirme verilmiş. "

acaba nokia map uygulaması ücretlimi ?

Bu telefona ozgu birsey degil. Nokia ilk kullanimda 1 haftalik ucretsiz sesli yonlendirme veriyor. Nokia map'in haritalarini telefona yukledikten sonra limitsiz kullanabilirsiniz, sesli yonlendirme haric tabi ki...
  • güzel telefn inceleme için sagol
  • quote:

quote:

ben bu telefonu genpa vb. garantili nerden ne kadara alabilirim. (site olmasın böle gidip aliyim eliimle)

Merhaba,

Ben telefonu Istanbul Umraniye'de bulunan Media Mark'tan 2 hafta once aldim. Hala ellerinde olabilir

fıyat olarak ?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

fıyat olarak ?

860 YTL Genpa Garantili

• şuan resımlere bakılırsa benı tatmın ettı bıde yakından gormem lazım ıst - avrupa yakasında nerde vardır gore bılcem ?
  • Bu telefonun şarj nası gidiyo ? Bekleme süresine bakılırsa çok az
    Bu tel.i alırsam Zırt pırt şarja koymak zorunda kalırmıyım ? (telefon görüşmesi çok yapmam )
  • quote:

Bu telefonun şarj nası gidiyo ? Bekleme süresine bakılırsa çok az
    Bu tel.i alırsam Zırt pırt şarja koymak zorunda kalırmıyım ? (telefon görüşmesi çok yapmam )

Yogun bir telefon kullanicisi ve Nokia PC Suit'i hergun BT ile kullanan biri olarak ben 1 - 1.5 gun idare ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.