Şimdi Ara

6730s ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşımın compaq 6730s laptopunda fare sorunu var .kısaca söyle özetliyim;fare kendi kendine hareket ediyor aşağı ve yukarı doru hem touch pad hem hem mause kullanılsada sorun var.başka mause denedik ama yine çözülmedi sorun.pc ye format attım ve sorun hala devam ediyor.synaptic sürücünü kaldırdım belki sorun ondandır diyerek ama yine çözülmedi.pc de virüs olduğnu sanmıyorum nod ve kasperle tarattım formatt attım tekrar tararttım virüs bulunmadı..
    kesin emin olduğum şeyler;sorun optik fare kaynaklı değil sürücülerde bir sorun yok virüs yok.
    yardım edeceklere şimdiden çok saolun

• çok teşekkürler hemen deniyorum
  • bios güncellemesini yaptım fare hareket etmiyor ama bu seferde bir sayfadayken sanki farenin tekerini döndürüyormuş gibi sayfa aşağı yukarı gidip geliyor.şimdi dediğin diğer güncellemeleri yapacam
  • him

cihazda sıvı teması yok değilmi ?
  • yok hayır sıvı teması olmadı hiç makineye.synaptic, kalvye sürücülerini kurdum sorun yine devam ediyor.
  • Cihazda sıvı teması yok ise donanımsal bir problem var ve garanti dahilinde servise götürmen gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Crea J100 Acil Yardım Lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımların için teşekkür ederim bencede artık bu kadar şeye rağmen hala devam ettiğne göre servislik olmuş makine.eğer bi çözüm bulursam burda paylaşırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.