* Char Adı ve Serveri : Adeadpoemm,GREECE bu çarı bende PTT den aldığım için sorun olmaz. * Build bilgisi : 68 lvl Full int wizard * Ödeme Opsiyonu : Elden veya PTT(ALANYA) * Başlangıç fiyat: 200 YTL
* Build hatası yoktur.Full ınt verilmiştir. * Çarı 150 YTL ye aldığımda seti 7D idi ve kasasında 10 M GOLD vardı. * Şimdi ise 69 LvL SETİ giyinik ve kasasında 28 M GOLD vardır. * Domuz,Kus ve Angel Wings vardır.(Domuzun süresi bitiktir.) * SKİLLERİ(WİZARD-68 LvL 64'e kadar skiller maxtır.) * SKİLLERİ(BARD-60 LvL de Hızlı koşma ve block en son seviyededir.)
* Çarı 68 LvL de aldım 150 YTL ye. o zamanki özellikleri ((( seti 7D,kasasında 10 M GOLD,wizard skilleri 64 LvL deydi.)))
* Buradan da bakabilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_21775582/tm.htm
* ALmak isteyenler msn adresimden bana ulaşabilirler.((( my_devil459@hotmail.com ))) çarın yeni resimlerini almak için ciddi olanlara msn üzerinden gönderebilirim.
* Çarı PTT den aldığım için PTT den satmamda hiçbir sorun olmaz.
Charın Resimlerini Koyman Gerekiyor Üst Konuda Char Satıs Kuralları Var
Ve Char İçin Yorum Yapmam Gerekirse 80 LwL Char 300 YTL Civarinda Suan da Yani Sp bakımından Farklı Olsa O kadar Eder Char Almadan Önce Char Fiyatlarını Arastırmanızda Kar Var arkadasım :)
çarın resimleri belirtilen yerde vardır. resimleri upload edemediğim için böle yaptım. 200 ytl ye ihtiyacım olduğu için o fiyatı koydum.