Şimdi Ara

6800 gt Gümledi Tamir Yapabilecek Yer Aranıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Leadtek A400Gt yani 6800GT 256MB AGP versiyon ekran kartı var. 3 senedir kullanıyorum ve garantisi dolmuş durumda olduğu için şuan tamir ettirmekten başka bir seçeneğim yok. Sorun şu şekilde...

-Windows açıkken bir görüntü gitti monitor kapandı.
    -Daha sonra bilgisayarı resetledim.
    -Bios açılırken Ram sayma ekranında $ işareti gibi saçma sapan işaretler çıkmaya başladı.
    -Bilgisayarı güvenli modda ekran kartı driverlarının yüklenmediği durumda açabiliyorum ve ekranda herhangibir sorun olmuyor.
    -Ama normal modda driverlar yüklendiği zaman yine aynı şekilde ekran gidiyor ve monitor kapanıyor.
    -Bu olay bundan 6 ay önce birkere daha olmuştu ama kendi kendine düzelmişti şimdi ise düzelmedi.

Sorunum bu şekilde arkadaşlar, bir fikri olan yada bu kartın tamirini yapan bildiğiniz biri varsa benle paylaşırsanız çok sevinirim. 3 sene önce 700ytl civarında parayla aldığım bu kartın böyle pisi pisine bozulması beni çok üzdü gerçekten.

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Psygnosis^ -- 6 Ekim 2007; 17:07:47 >

• Ekran kartının biosu uçmuş olabilir-tam emin değilim sadece bir olasılık. Biosu tekrar yüklemeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamastik -- 6 Ekim 2007; 15:26:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamastik

Ekran kartının biosu uçmuş olabilir-tam emin değilim sadece bir olasılık. Biosu tekrar yüklemeyi dene.

Biraz önce yeni bios yükledim ama yine olmadı maalesef. :( Galiba sorun yazılımsal değilde donanımsal. Tamir yapabilecek yer bulmam lazım.
  • Gerçekten ben de üzüldüm şimdi :(
    Sorun donanımsal gibi .
    Ekran Kartını yuvasından çıkartıp tekrar takmayı denedin mi ?
    Aklıma gelen başkaa, anakartın biosunu tekrar yükle.Tam emin olmak lazım donanımsal mı yazılımsal mı .
    Kolay gelsin.
  • hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbulda kadıköy yazıcıoğlu pasajında ve çevresinde bilgisayarın ve elektroniğin herr türlüsüyle ilgili tamirciler var. kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamastik

Gerçekten ben de üzüldüm şimdi :(
    Sorun donanımsal gibi .
    Ekran Kartını yuvasından çıkartıp tekrar takmayı denedin mi ?
    Aklıma gelen başkaa, anakartın biosunu tekrar yükle.Tam emin olmak lazım donanımsal mı yazılımsal mı .
    Kolay gelsin.

Kartı defalarca çıkartıp taktım, hatta başka bilgisayarda da denedim aynı sorunu yaptı. Sorun büyük ihtimalle donanımsal olsa gerek, biosuda yükledim olmadı. Aklıma başka birşey gelmiyor..

quote:

Orjinalden alıntı: celikcantxxl

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbulda kadıköy yazıcıoğlu pasajında ve çevresinde bilgisayarın ve elektroniğin herr türlüsüyle ilgili tamirciler var. kolay gelsin

Bende İstanbul Üsküdarda oturuyorum. Yazıcıoğlunda bikaç büyük yere sordum ama bilmiyoruz dediler ama tam detaylı bir araştırma yapmadım. İllaki bu işle uğraşan birileri vardır. Tam adresi biliyorsanız sölerseniz sevinirim.

• http://cia-computer.com/

Burda telefonlarıda var bi görüş isersen umarım yardımcı olurlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grantisi YOkmU?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.