Şimdi Ara

6800 (LE,NU,GT,ULTRA) -> QuadroFX4000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

QUADRO YA ÇEVİRMEK HEE,BENİM KARTI QUADROYA ÇEVİRSEK KİM BİLİR NELER YAPARIZ:)

neler yaparız???
  • Ya ekran karti o/c de en önemlisi driver. güncel driver lari yükledinmi artisi iyi oluyor ve gelen menüler ek özelliklerle ileri seviye o/c dah kolay. Ben msi' in 6600 ünü kullaniyorum ve 400/800 ü core clock 531, memory clock 1.06 mhz e uçtu ve oyunlarda gayet iyi 3d de harika bu karti tavsiye ederim zaten üzerindeki mavi led lerde ayri bir hava katiyor dev gibi fanina

MSI NX 6600 128 MB DDR3 PCIEX VTD128E DIAMOND
  • BENIM 6800 LE YAKINDA ELIME ULASIR ,PEKI BU ISLEM ICIN HANGI DRIVER YUKLEMELIYIM?
  • yaw ne gerek var alah aşkına 400 usd lik kartlara abanıyosunuz bench alacam diye alah korusunda elinizde patlamasınlar

bak ben de var elimi surmuyorum oyunları kaldırmadığı zaman duşunuruz o/c yi
  • benchlerde performansa pek bi getirisi olmuyor.. tam tersi küçük bir düşüş gözlemek mümkün
    Asıl getirisi 3d çizimlerde
  • Benchlerde düşüşler olur...
    Şuanda elimde PNY Quadro 4 750 XGL tutuyorum ofisten deneme amaçlı getirdim bir workstationdan söktüm.
    Şİmdi ilginç yönlerini söliyim.
    Bu kart aslında bir ti4600 den başkası diil.
    Ancak işte kart bir quadro. 1200 DOLAR+KDV fiyatı var
    Aldığı Puanlar İse 2k1 den 14.5k (2.8p4 makina ile)
    2k3 tende 1400 civarı bişey aldı.
    Normalde bir ti4600 rahatlıkla 17k alabliyodu makinemde. Arasında ciddi düşüş var.
    Oyun performansındada düşüş var.
    Yani bir yanlış anlaşılma olmasın. Quadro bench performansını artırmaz aksine düşürür. Zaten yaptığınız bu mod ile benim elimdeki gbi bir hard quadroya sahip olmuyosunuz. O bir soft quadro.
    Benchlern düşüpte opengl performansının artmasının nedeni yüklediğiniz driverin ve aletin gpu sunun bu işleme göre kendisini optmize etmesinden kaynaklanıyor.
    He dip not olsun. Soft quadro mod yapıpta bu mesela quadro4000 elde ederseniz piyasadaki quadro 4000 ile aynı performansı alırsınız. Quadro 4000 trde varmı bilmiyorum ama 6800ultra quadro falan diye bi başlık vardfı burada onun yurtdışı fiyatının bile 7500dolar olduğu burda yayınlanmıştı bi aralar

EDİT: FİYATI HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAMADIM ANCAK TETwww.tet.com.tr quadro fx4000 getiriyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 25 Temmuz 2005, 20:54:35 >

• Slm
    İlerleyen gunlerde elimdeki fx5700 ümü Quadro1100 yapmak ıcın xtremeden buldugum bir modu uygulayacagım ancak hala calısıp calısmayacagı konusunda suphelerım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiloop870 -- 1 Ağustos 2005, 0:21:28 >
  • çalışır sen uygula
  • modelleme ile uğraştığım için önceden araştırmıştım, hatırladığım kadarıyla fx4000 sli olmuyor, onun bir üst versiyonu yani fx4500 veya 3400 olabiliyordu sanırım ama şimdilik mod ile fx4500 olan bi kart yok.

quadro yapınca oyunlarda performans düşer, quadronun asıl performansı grafik programlarında çıkar (zaten testlerden belli), mesela max, maya, lightware gibi programlarda viewportta polygon sisteminde çalışırken 4-5fps alırken, 2 katı ve fazlası performans alırsınız. sebebini yazmışlardı ama uzun zaman önce bakmıştım hatırlamıyorum. ayrıca quadro yapınca ek olarak birkaç özellik geliyor, mesela ekran kartı özelliklerinde kullandığın grafik programına göre optimize edebiliyorsun. hede hödö işte

(not: arada bir baktığım için birşey yazarsanız görmem, önemliyse pm atarsınız )

• quote:

Orijinalinden alıntı: cmanisali2001

benchlerde performansa pek bi getirisi olmuyor.. tam tersi küçük bir düşüş gözlemek mümkün
    Asıl getirisi 3d çizimlerde

bende buna benzer bir yorum yapacaktım ama seninkini görünce vazgeçtim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.