Şimdi Ara

6800le o/c olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dun gittim eksen bilgisayar'dan winfast marka 6800LE aldım. 16/6 sorunsuz calısıyor fakat kart hiçbir sekilde o/c olmuyor normal son cıkan 81.85 suruculerini yukledim 71.89 yukledim DNA 81.85 suruculerini yukledim fakat sonuc aynı gpu veya ram'i 1mhz artırıp test dedigimde "test secilen zaman frekanslarında calısamadı. lutfen ayarlarınızı dusurup tekrar deneyin" diye bir uyarı alıyorum ve default ayarlara geri donuyor, ne yapabilirim? yardım ederseniz sevinirim, simdiden teşekkürler.
    screenshot(uyarı)

• Lan bu başlıklara bana inat olsun diyemi yazıyosunuz 16/6 çalışıyomuş şansa bak bende eksenden aldım 12/4 bile açılmadı of ya

• quote:

Orjinalden alıntı: anticocacola

Lan bu başlıklara bana inat olsun diyemi yazıyosunuz 16/6 çalışıyomuş şansa bak bende eksenden aldım 12/4 bile açılmadı of ya

• quote:

Orjinalden alıntı: S@gittarius

quote:

Lan bu başlıklara bana inat olsun diyemi yazıyosunuz 16/6 çalışıyomuş şansa bak bende eksenden aldım 12/4 bile açılmadı of ya

Gülme lan şerefsiz en çokta msnde senin nickini gördüğüm zaman kızıyorum

• arkadasım.öncelikle oc için riva tuneri kullan.16/6 her kartta açılıyor fakat görüntü bozulmasa tamam demektir.test falan yapmıssındır heraldeeger yine olmassa saat hızlarını artırma.16/6 sekilde kalsın. cok iyi olur benimki 12/6 375/900
  • quote:

quote:

quote:

Gülme lan şerefsiz en çokta msnde senin nickini gördüğüm zaman kızıyorum

heheheh sen benle dalga gecmiştin unuttunmu puahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@gittarius -- 13 Kasım 2005, 23:59:43 >

• Daha ne istiyorsun.2 kat fazla işhattı oldu yetmiyor mu?
    Bios mod olayına girersen faydası olabilir.O da fayda etmezse böyle devam et.
    quote:

Orjinalden alıntı: underblood

selamlar,
    dun gittim eksen bilgisayar'dan winfast marka 6800LE aldım. 16/6 sorunsuz calısıyor fakat kart hiçbir sekilde o/c olmuyor normal son cıkan 81.85 suruculerini yukledim 71.89 yukledim DNA 81.85 suruculerini yukledim fakat sonuc aynı gpu veya ram'i 1mhz artırıp test dedigimde "test secilen zaman frekanslarında calısamadı. lutfen ayarlarınızı dusurup tekrar deneyin" diye bir uyarı alıyorum ve default ayarlara geri donuyor, ne yapabilirim? yardım ederseniz sevinirim, simdiden teşekkürler.
    screenshot(uyarı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadasım.öncelikle oc için riva tuneri kullan.16/6 her kartta açılıyor fakat görüntü bozulmasa tamam demektir.test falan yapmıssındır heraldeeger yine olmassa saat hızlarını artırma.16/6 sekilde kalsın. cok iyi olur benimki 12/6 375/900

riva tuner ile de denedim. problemsiz su anda 3dmark2003 ile test ettim ve bayagı bir sure nfs most wanted oynadım. anlamadıgım nokta neden 1mhz bile o/c olmuyor biri kilitledi falanmı acaba? neyse boyle kullanıcaz artık. verdiginiz bilgiler için tesekkurler.

• bence bırak böyle kalsın.eger saat hızları arttsın dersen 6800gt biosu yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@gittarius -- 14 Kasım 2005, 19:07:43 >

• quote:

bence bırak böyle kalsın.eger saat hızları arttsın dersen 6800gt biosu yükle

6800LE'a 6800GT BIOS'u yükleyemezsin. Biri DDR diğeri DDR3 ram kullanıyor. Ayrıca hangi düz veya LE 6800'ün RAM'leri 1000MHz'e çıkabilmiş ki GT BIOS'unu kaldırabilsin... Düz 6800 BIOS'u yüklenebilir 6800LE'a.

• quote:

Orjinalden alıntı: tristam

6800LE'a 6800GT BIOS'u yükleyemezsin. Biri DDR diğeri DDR3 ram kullanıyor. Ayrıca hangi düz veya LE 6800'ün RAM'leri 1000MHz'e çıkabilmiş ki GT BIOS'unu kaldırabilsin... Düz 6800 BIOS'u yüklenebilir 6800LE'a.

Bu işleri bana danışın arkadaşlar bende düz 6800 ama 6800 ultra bios yüklü ram hızını kısıyoruz board (id) değişiyoz işlem tmm...
  • benim kartta senin gibi ilk zamanlar bir problem çıkartmıyordu ancak 1 ay o/c lu ve pipeler açık kullanınca artifac vermeye başladı. 6800LE 6800GT ile aynı GPU yu taşıyor ama işhatlarının yarısı büyük ihtimalle bozuk olduğundan ucuz fiyata 8 pipelı olarak satıyorlar.Yerinde olsam 6600GT alırdım.Ya da X800GT/GTO.
    12 pipeline bile yapman büyük şans.Hem yapsan bile 6600gt ondan daha hızlı.6800LE lerde "ns" si yuksek dandik ramler kullanılıyor çünkü.16 pipe yapman 1000 de bir ihtimal bile değil. yapsan bile artifactan oyun oynaman mümkün değil. o yüzden ben aldığım 6800le kartı sattım çünkü bi türlü alışamadım çok dandik bir karttı. 6600gtler bile bu karttan üstündür...
  • 440-900 de çalışıyo benim 6800 de ne kadar dandik di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

benim kartta senin gibi ilk zamanlar bir problem çıkartmıyordu ancak 1 ay o/c lu ve pipeler açık kullanınca artifac vermeye başladı. 6800LE 6800GT ile aynı GPU yu taşıyor ama işhatlarının yarısı büyük ihtimalle bozuk olduğundan ucuz fiyata 8 pipelı olarak satıyorlar.Yerinde olsam 6600GT alırdım.Ya da X800GT/GTO.
    12 pipeline bile yapman büyük şans.Hem yapsan bile 6600gt ondan daha hızlı.6800LE lerde "ns" si yuksek dandik ramler kullanılıyor çünkü.16 pipe yapman 1000 de bir ihtimal bile değil. yapsan bile artifactan oyun oynaman mümkün değil. o yüzden ben aldığım 6800le kartı sattım çünkü bi türlü alışamadım çok dandik bir karttı. 6600gtler bile bu karttan üstündür...

Saçma sapan konuşma.1 ay değil 1 sene sonra bile 12/5 olarak kullanabilir adam kartını eğer sağlam ise.Bendede 6800 le var,12/5 açılmadı ama genede 6600 gt den daha iyidir.1.4 V verdim karta 420/910@ 8/6 olarak 3dmark 2003 ten 9300 puan alıyorum bu haldeyken.Kaldıki 256 bit bellek avantajı ve +3 vertex shader avantajı var kartın 6600 gt ye göre.6600 Gt den standartta yavaş olabilir,ben işhatlarını açmadan bile overclock ile geçtim.Gpu aslında 440 a kadar geliyor ama donmalar başlıyor.1.6 V gibi bir şey versem rahatlıkla 450 mhz gibi bir rakamı görecekki bunu gördüğü anda zaten 3dmark 2003 ten 10000 puan garantidir.Piyasadaki her 10 karttan 7 sinin 12/5 açıldığını varsayarsak zaten daha fazla konuşmaya gerek kalmaz.Bende birde 12 işhattı açılsaydı kartım 6800GT performansına çok yaklaşacaktı.En kötü ihtimalle bile 9k alıyorsunuz 3dmarktan.Kaldıki 3dmark puanları herşeyi göstermiyor.Fear gibi oyunlarda 256 bit bellek çok daha avantajlıdır.Onun için 6600 gt yi bana savunmayın.Bu saatten sonra 1 senedir piyasada olan bir kartla fiyatı yeni düşmüş bir üst sınıf kartı karşılaştırmakda yanlış zaten.Pci express anakartınız var ise X800 GT/GTO,Agp 8X Varsa 6800 LE bu kadar basit.Paranız az ise alt sınıfta pci express olarak X1300 Pro,agp olarak 6200.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.