Şimdi Ara

6800xt HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR-RİVA TUNER MOD?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce leadtek 6800 le kullanıyordum.12p-6v 385-875 de sorunsuz çalışıyordu ve performansından da çok memnundum.ama kartta herşey default haldeyken ve makine bekleme durumundayken birde bire yandı.garantidende ellerinde olmadığı için, 6800 le yerine 6800xt verecekler.
    6800 xt ile ilgili nete biraz baktım ama çelişkili bilgiler var.kimisi "riva tuner ile pipeleri ve vertexleri açtım" diyor,kimiside "bu kartta pipeler lazerle kapatıldığı için hiçbir yazılım ile açılmaz" diyor.birde kullanılan bellekler ddr mı,ddr3 mü belli değil.kimi yerde ddr,kimi yerde de ddr3 yazılmış.bu konularda ve kartın genel performansı açısından bilgisi olanlar ve kartı kullananlar fikirlerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler

• ben bir arkadısıma aldım ve bizzat denedim, 4 pixel ünitesi ile 2 adet vertex ünitesi açıldı.. performası direct etkiledi
    markası leadtech idi.... ve riva tuneri kullandım

ramleri ise ddr idi ve 860 mhz de rahat çalışıyor 256 bit olduğundan 26 gb/sn gibi değerler ulaşıyor ki bu haliyle 6600gt 1600pro ile kıyaslanamaz bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 18 Mayıs 2006; 1:54:10 >
  • teşekkürler seasoul.
  • yokmu başka kullanan bilgisi olan?
  • eğer 6800xt + para vermiyorlarsa bence kötü.6800le çok daha iyi bi kart.6800xt nin overclock garantisi yok.yani pipe olayı biraz şansada bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.