Bildirim
6850 2 tane ek güç girişi Acil Beyler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hadi beyler pc patlar diye korkuyom bişey söyleyin -
Yanlış hatırlamıyorsam 6850 çok güç çeken bir kart değil. Siz yinede ekran kartına çok yük bindirecek oyun veya uygulama kullanmayın. -
oyun performansına etki edermi peki -
UP -
Hocam normalde o karta tek giriş koyuyorlar, ikinci girişi neden koymuşlar anlamadım. Birkaç siteye baktım max 150 watt çekiyor görünüyor kart. Belki sizdeki aşırı oc li bir modeldir. Normalde sıkıntı olmaması lazım ama siz yinede ikinci girişe güç verinceye kadar kartı zorlamayın. -
hocam kart asusun dc2 modeli bunu 1 ilk modeli var bide 2 nci modeli benimki 2nci modeli oyun açacam da tırsıyom -
Hocam sitesinden karta baktım. Ama gördüğüm kadarıyla ekstra bir numarası olmadığı halde iki güç girişinide kullanın demişler. Bence sıkıntı olmaz ama siz yinede birgün dişinizi sıkın. -
quote:
Orijinalden alıntı: white_predator
Hocam sitesinden karta baktım. Ama gördüğüm kadarıyla ekstra bir numarası olmadığı halde iki güç girişinide kullanın demişler. Bence sıkıntı olmaz ama siz yinede birgün dişinizi sıkın.
eywallahhocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X