Şimdi Ara

6850 anlık takılmalar ve fps düsüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gb ddr 2 ram
    gigabyte p35 anakart
    400 w silverpower psu
    6850 vtx3d ekran kartı

sistemim böyle bf3 oyunun da anlık kasılmalar ve fps düsüsleri yasıyorum baska oyunlarda bi kasılma yok gibi acaba kasılma ve fps düsüsleri psu dan mı kaynaklanıyor sormak istedim bilgi verirseniz sevinirim arkdaslar ve psu dan ise tavsiye edeceginiz bir psu var ise yazmanızı rica ediyorum tskler

• bi bilgisi olan yok mu arkdaslar ?
  • islemcin cok isiniyor olabilir.

bende de su an boyle bir sorun var, fps oyunlarinda ayni seyi yasiyorum.

coretemp diye bir program var islemci sicakligini gorebilecegin, oyun oynarken bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WATRAW

E8200 @ 3.40 ghz
    4 gb ddr 2 ram
    gigabyte p35 anakart
    400 w silverpower psu
    6850 vtx3d ekran kartı

sistemim böyle bf3 oyunun da anlık kasılmalar ve fps düsüsleri yasıyorum baska oyunlarda bi kasılma yok gibi acaba kasılma ve fps düsüsleri psu dan mı kaynaklanıyor sormak istedim bilgi verirseniz sevinirim arkdaslar ve psu dan ise tavsiye edeceginiz bir psu var ise yazmanızı rica ediyorum tskler

Ekran kartınız ve işlemciniz peak değerlere çıktığında Psu yetmemezlik yapıyo olabilir. e6400 @3.2 xfx o.c 6850 ve diğer pc bileşenleri enerji ölçüm cihazıyla ölçtüğümde 450 w a kadar çıkabiliyo bazen harcaması.

• tskler bi islemci sıcaklıgına bakıyım ama genede psu sart diye düsünüyorum :) fps saga II yada blue almayı koydum kafama aldıktan sonrada buraya yazarım durumu bilgi olması acısından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.