sistemim böyle bf3 oyunun da anlık kasılmalar ve fps düsüsleri yasıyorum baska oyunlarda bi kasılma yok gibi acaba kasılma ve fps düsüsleri psu dan mı kaynaklanıyor sormak istedim bilgi verirseniz sevinirim arkdaslar ve psu dan ise tavsiye edeceginiz bir psu var ise yazmanızı rica ediyorum tskler
bi bilgisi olan yok mu arkdaslar ?
islemcin cok isiniyor olabilir.
bende de su an boyle bir sorun var, fps oyunlarinda ayni seyi yasiyorum.
coretemp diye bir program var islemci sicakligini gorebilecegin, oyun oynarken bir bak derim.
sistemim böyle bf3 oyunun da anlık kasılmalar ve fps düsüsleri yasıyorum baska oyunlarda bi kasılma yok gibi acaba kasılma ve fps düsüsleri psu dan mı kaynaklanıyor sormak istedim bilgi verirseniz sevinirim arkdaslar ve psu dan ise tavsiye edeceginiz bir psu var ise yazmanızı rica ediyorum tskler
Ekran kartınız ve işlemciniz peak değerlere çıktığında Psu yetmemezlik yapıyo olabilir. e6400 @3.2 xfx o.c 6850 ve diğer pc bileşenleri enerji ölçüm cihazıyla ölçtüğümde 450 w a kadar çıkabiliyo bazen harcaması.
tskler bi islemci sıcaklıgına bakıyım ama genede psu sart diye düsünüyorum :) fps saga II yada blue almayı koydum kafama aldıktan sonrada buraya yazarım durumu bilgi olması acısından