Şimdi Ara

6850 Sisteme yeterli mi? Full HD olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz Temmuz ayında yaklaşık 2000tlye bir sistem kurdum kendime ve gta IV hariç tüm oyunları en üst ayarlarda oynayabildim ve hiçbir sorunum yoktu. Bahsi geçen sistem:

Msi P67a GD-55 Anakart
    Intel ci-5 2500 3.3 Ghz 4 Çekirdek işlemci
    Kingston Hyperx 2x4 8Gb 1600mhz Bellek
    AMD Radeon 6850 HD 775Mhz 1024Mb Ekran kartı
    1 Tb Seagate 7200 Rpm Harddisk
    Coolermaster 690 II Pencereli Kasa.

bu sistemin üzerinde acer marka 17'' bir monitör vardı okul başlayınca bilgisayarı bir kenara koydum ve iki hafta önce tekrar kurdum kullanmaya başladım herşey normaldi fakat daha sonra monitörüm yandı ve değiştirmek zorunda kaldım şimdi ise Acer s232Hlabid Led monitör aldım Full HD. Birçok yerde ve yakın bir arkadaşımın da dediği gibi iyi görünür ama 6850 iyi bir kart değildir dedi sen o oyunları 1920x1080 çözünürlükle biraz zor oynarsın dedi. Şu an bilgisayarımdaki sorun da tam da bu. MW2 dahi kasıntı halinde oyanıyor özellikleri Max. yapmayı bırakın yarısında bile bilgisayar kasıntı kasıntı sniper dürbünündeyken kafayı sağa sola çevirmek neredeyse imkansız oldu bunu gidermek için yeni bir 6850 alıp CFX yapmayı düşünüyorum sizce bu sorunumu halleder mi bana ne gibi bir fayda sağlar? o durumda istediğim oyunu Full HD oynayabilir miyim?

sistemde 64 bit işletim sistemi yüklüydü format attım 32 bit kurdum elimde dvdsi olmadığı için 64 biti tekrar kursam sorun düzelir mi?
    sistemde herhangi bir sıcaklık sorunu yoktur
    tüm driverlar günceldir
    Not: bilgisayarın zorlandığını win7 giriş parolamı yazıp bastığımda masaüstü gelene kadarki ''hoşgeldiniz'' yazısında görünütünün yatay çizgilerle parçalandığını görebiliyorum sanki yenileme hızı yavaş ya da formattan sonra driver yüklenmemiş gibi fakat bunların hepsi de doğru ayarda ve mevcut

http://www.facebook.com/yukokano22

• 8GB ram var ama 32 bit kurmuşsunuz. 32 bit ile sadece 3GB ram kullanabilirsiniz. 64 bit kurun, hiçbir sorun kalmayacaktır. Ekran kartı gayet iyi, bende kullanıyorum..
  • Tüm sorun ramdan mi kaynaklı diyosunuz? daha önceden 64 bir sürümüm vardı fakat çok değişik hatalarla karşılaştım sürekli oyundan atmalar falan. sonra oyunun bir bölümünde yani bir süre oynayınca ekranda yatay çizgiler çıktı böyle kahverengimsi görev yöneticisi dahi açamadım her seferinde reset atmak zorunda kaldım elimde 64 bit sürüm olmayınca mecbur 32 atmak zorunda kaldım 64 biti tekrar kurmayı da deneyeceğim teşekkür ederim :)
  • valla diğer sorunları bilemem de acilen 64bit kurun.8gb ramin 5i çöp şu an..sistemi o kasıyor olabilir.
  • Siz tekrar 64 bit kurun. Yine aynı sorunlarla karşılaşırsanız, başka bir ekran kartı denersiniz ya da parçalarınızı başka bir PC'de tek tek denersiniz..
  • 64 bit kuracağım en kısa sürede ama bunu anlamak için kasadan bir 4gbı çıkarırsam anlayabilir miyim? ekran kartını arkadaşımın bilgisayarında denedik sorun olmadı CPU anakart ya da ramlere mi yönelmeliyim?
  • Önce formata yönelin. Sonra diğer parçalara yönelirsiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu anakarta 4070 ti olur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler halleder halletmez sonucu yazacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.