69 LvL Veya 69+ Char Satan ArkadasLar Ben Siteye Yeni Üyeyim... 69+ Full Str Ya Da İnt Ci bir Char ARıoruM... (AVRUPA CHARIDA OLABİLİR 69+) Weapon Olarak İnt=Spear Str=Glavie Tercih eDiLir.... Server Farketmez.... Msn adresim: by_kubi_20@windowslive.com
72 LvL premiumlu 72%50 str glavier satılık.. Server Poseidon. İlgilenirsen teklifinle beraber PM at. Ayrıca Romede 79 lvl çıplak 7:1 Hybrid de mevcut..
TheMusty Ya Msn e Ekle Pm atıorum bakmıosun ne yapim????? charın resimleri filanda lasım hadi ekle...
TheMusty CıkıoRum Aksama Gelicem Msn e EkLe Charın ResimLeride Lasım Cunku Bakmam Lasım ok MSne %100 Ekle Vede İstedigim Fiyata Anlasırsak yarın Gönderirim paray
0 postlu birini msnime ekleyemem... Forum üzerinden hallediyosak halledelim. Ne bu msn de msn, msnde msn sevdası? Satmaktan vazgeçtim...
quote:Orjinalden alıntı: ßy_Kußi 69 LvL Veya 69+ Char Satan ArkadasLar Ben Siteye Yeni Üyeyim... 69+ Full Str Ya Da İnt Ci bir Char ARıoruM... (AVRUPA CHARIDA OLABİLİR 69+) Weapon Olarak İnt=Spear Str=Glavie Tercih eDiLir.... Server Farketmez.... Msn adresim: by_kubi_20@windowslive.com , ilhilenirsen 80 wizard var http://forum.donanimhaber.com/m_22677614/tm.htm msn:tinaroj_21@hotmail.com