Şimdi Ara

69 frost mage vs shadow priest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 69 level mutlu mesut bir mageyim :) pvp konusunda da derdim yok ama gelin görün ki shadow priestlerden nefret etmeye başladım 1 e 1 de tek alamadğm sınıf diyebilirim canı tam bitecekken bir bakıyorum fullenmis sonra saga sola gonderiyor ardından yerdeyiz :) yok mudur bir taktiği sunları alt etmenin :)

• Yazicaklarim 85de ise yarar.Acilista fakecast sheep yap.Sonra sheep yapip spellsteal yap herseyi bufflari bitince frostbolt at bi tane daha cast et onlada shatter combo yap.shiel acarsa falan spellstealliyoruz unutma.Rangei yuksek tut ki fearlanma.Ilk dfde buyuk ihtimal trinketlar.Ikinci dfde dispersion acicakdir.Dispersion actigi zaman evocationla canini doldur.Sonra mirrors image+orb+icy veins gg.Mindblast falan cast ederken csle.Shadow agacini yavaslatmis oluyorsun.ibyi cok dot alirsan kullan.Veya fearlandin barrierine dispell yapti mind blast ve mind spike cast etmeye baslar o zaman kullanirsin.
  • Önce 85 ol sonra alamazsan yine gel hocam.
  • 70-80 Arası arenada shadow priest ile oynarken Mind Blastla tek atıyorudum karsı takıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterix -- 20 Ocak 2012; 12:58:55 >
  • Shadow bile olsa level kasarken balonun etkisi çok büyük oluyor.Level 85 olduğunda öyle bir sorun yaşamazsın.
  • O levellarda shadow priest alamaman normal cünkü düsük levellarda paladin-priest gibi her specte kendine heal atabilen classlar 1-2 heal cast ile HP fulleyebiliyolar ama 85 te böyle bi durum olmıcak merak etme
  • sp mage icin kek hele su donemde acayip kek. anca cok cok pro oyuncular alabiliyor frost mageleri ki tonla fake cast falan zor is yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biri de çıkıp demiyorki bir classıda kesemeyiver :) Bu Mageler ve Blood dklar yüzünden pvpden soğuduk.. Yakında sadece birbirlerine karşı oynarlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Biri de çıkıp demiyorki bir classıda kesemeyiver :) Bu Mageler ve Blood dklar yüzünden pvpden soğuduk.. Yakında sadece birbirlerine karşı oynarlar..

Blood dk evet ancak mage yuzunden pvpden soguduysan sende bir problem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

quote:

Biri de çıkıp demiyorki bir classıda kesemeyiver :) Bu Mageler ve Blood dklar yüzünden pvpden soğuduk.. Yakında sadece birbirlerine karşı oynarlar..

frost mageler kriz gecirmeme sebep oluyor
  • Tidus sen mage oynadığın için sana normal geliyor olabilir mi? Adam yukarda demiş tek kesemediğim class diye.. Sence bunda bir yanlışlık yok mu? Bir blood dk playerıda gelip bana blood dk yüzünden pvpden soğuduysan sende bi problem var diyebilir senin bakış açına göre..
  • quote:

Tidus sen mage oynadığın için sana normal geliyor olabilir mi? Adam yukarda demiş tek kesemediğim class diye.. Sence bunda bir yanlışlık yok mu? Bir blood dk playerıda gelip bana blood dk yüzünden pvpden soğuduysan sende bi problem var diyebilir senin bakış açına göre..

Warrior ve rogue asil karakterlerim magei wotlkde actim.Mage suan evet op ancak oyundan biktiracak kadar degil kotu bir magele iyi bor mage arasinda fark oldukca fazla.Ayrica blizzin amaci senin dusuncenin tam tersi her klass her klassi oldurebilsin istiyor.
  • Her class her classı öldürebilsin istiyor ise warrior bir mage i nasıl keser anlatabilir misin? 4.3le doğru düzgün pvp yapmadım pvp ne durumda bilmiyorum öğrenmiş olurum.. 4.2 zamanı mageler warriorları çıplak kesiolardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

quote:

quote:

feral druid olarak en kolay kestiğim ve üstüne üstüne atladığım tek classtır.Hem kağıt gibi olması,hemde zaten bear form var deyip her türlü kesiyorum.Mageleri çok abartıyorlar niye böyle yapıyorlar ki işini bilen warriorlarda mageleri alır yani hiç bilmiyosunuz taktiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapaksız Logar -- 23 Ocak 2012; 6:58:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

quote:

quote:

quote:

feral druid olarak en kolay kestiğim ve üstüne üstüne atladığım tek classtır.Hem kağıt gibi olması,hemde zaten bear form var deyip her türlü kesiyorum.Mageleri çok abartıyorlar niye böyle yapıyorlar ki işini bilen warriorlarda mageleri alır yani hiç bilmiyosunuz taktiğini.

ama healer kesemiyorsun sen nasıl olucak

• mage oynayanlar gerçekten uçlarda yaşıyor. oynayan ya çok iyi oynuyor ya da berbat. berbat oynayan zaten bir süre sonra sıkılıyor çünkü meele sınıflar iyi kaçamayan mage'i dümdüz ediyor. geriye sadece iyi oynayanlar kalıyor. bu da bg'de belli bir geara ulaşmış mage'i açık alanda kesmeyi neredeyse imkansız hale getiriyor.

karakterine hakim bir mage aynı ayarda karakterine hakim başka bir class'a karşı kesin olarak üstündür. bu dk içinde geçerli ama dk'da skill gerekmediği için yakın zamanda nerf yiyerek ezik meele'ler warrior ve paladin ile kaybedenler kulübüne katılacaktır...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dk oynuyorum ilk 85 karakterim hani yeni birisi için iyi de oynarım cogu classi zorlanmadan alt ediyorum, ama su frost mageler kafayi yedirtiriyorlar. herşeyi denedim neredeyse ama olmuyor anlamadim bir türlü.

magic sheild falan acıyorum abaniyorum abaniyorum , olecekken kopya cıkartıyor donduruyo blink atıyo hop ben ortalarinda kalmiş oluyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

quote:

quote:

quote:

quote:

ama healer kesemiyorsun sen nasıl olucak

yo gayet de kesebiliyorum.Siz dk yı çok abartıyorsunuz bence.

• Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.