Şimdi Ara

6950 CF Mİ YENİ E. KARTI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elımde powercolor 6950 var sizce cf mi yapıym satıp 600 lira civarı bi e.kartı mı alıyım..?

• HD 6950 CF sıkıntılı bir işlem olabilir. Eski nesil bir kart. Power Supply en az 750W 80+ olmalı. Sıcaklığı hiç söylemiyorum bile. Satıp yeni bir kart almak daha mantıklı. 600 değil de 800 lira yapabilirseniz bütçenizi, performans farkını çok bariz bir şekilde göreceğiniz bir karta geçebilirsiniz (HD 7970 Ligthning, GTX 680 2GB). Yoksa o fiyat aralığında denk getirirseniz HD 7950 gibi bir kart da alabilirsiniz.
  • ugur_206 U kullanıcısına yanıt
    fx kullanıyorsun galiba o zaman tavsiye etmem zaten cf işi çok sıkıntılı tek kart daha iyi olur kanaatindeyim
  • Sene sonunda AMD 8000 serileri geliyor. Fiyatları senin bütçen civarında olacak. Onu bekle.

• Anlamadıgım hd6950 neyine yetmiyor.
  • Tek kart daha iyidir, CF için kasanın müsait olması gerekir.
  • İnsanlar neden CF SLI yapar sanıyorsunuz, imkan varsa merak varsa sevda varsa olur bu işler, öyle "anlamıyorum" demekle anlaşılmaz empati lazım anlamak için insanları. bende 6850 kullanıyordum, arkadaşıma sattım, başka kart aldım, o çok meraklı değil, ben seviyorum, değiştirmeyi daha kaliteli görseller elde etmeyi basit bi mantık aslında.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    +1

Adam haklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

Sene sonunda AMD 8000 serileri geliyor. Fiyatları senin bütçen civarında olacak. Onu bekle.

haklısın aslında ya kart yetiyo da arkadasın dedıgı gıbı bıraz merak bırde mesela crysıs 3 de ultradan bi dusuk seviyede 30 kare sanıyede felan oynuyorum monıtorum birazz buyuk yanı kalıte ıyı olsa cok guzel olcak gibi ama bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_206

arkadaslar elımde powercolor 6950 var sizce cf mi yapıym satıp 600 lira civarı bi e.kartı mı alıyım..?

2gb ise bas cfyi.

Psun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_206

arkadaslar elımde powercolor 6950 var sizce cf mi yapıym satıp 600 lira civarı bi e.kartı mı alıyım..?

2gb ise bas cfyi.

Psun nedir?

750 watt 80+
  • aslında psu nuz yeterli, cf süper olur.hele bir de 6970 shader unlock yaparsınız çok güçlü bir sistem olur
  • 6900 serinde cf'nin iki problemi var biri güç tüketimi hadi o sorun değil 750w varmış.ikincisi sıcaklık ve ses.kasa soğutma için ne kadar uğraşsan da yazın problem olur sıcaklık ve ses.elindeki kartı sat 605 liraya asus 660 ti var hiç kafan ağrımaz elindeki karta göre %60-65 daha hızlı.cf yapsan zaten %70-80 daha fazla olacak uğraştığına değmez.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx660-ti-dc2-2gd5-gtx660-ti-directcu-ii-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61900

• abazzers'e katiliyorum. shader unlock olabiliyorsa kart bence yapin.
    6970 guç tuketimi ve sicakligink saymazsak guç olarak 7850ye cok yakin bir kart performans olarak. ikinci bir 6950 almaya gerek yok. shader unlock acilip kullanilmali sonra da yeni bir kart alinmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.