Şimdi Ara

6970 mi gtx580 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6970 6950 ve bu kartlara denk nvidia ekran kartları arasında tercih yapamıyorum teknik olarak detaylı yardım edebilecek arkadaş var mı?

Fiyatları yakın kartlar fakat yeni çıkan oyunlarda hd kalitede sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum. işlemcim i7 2600k ram'im 4x2 1600mhz,
    yardım için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asimizmir -- 19 Mart 2012; 2:08:39 >

• gtx 560 ti 2 gb al yada gtx 570
  • Yurtdışından 7970 alma şansım var gtx570 yada 6970 den performans olarak ne kadar farkeder acaba? Oyun amaçlı kullanacağım kartları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimizmir

Yurtdışından 7970 alma şansım var gtx570 yada 6970 den performans olarak ne kadar farkeder acaba? Oyun amaçlı kullanacağım kartları.

%10 kadar daha iyi denebilir. 7970 alırsan daha iyi olur ama gtx680 sonrası indirim gelebilir beklemeni tavsiye ederim.
  • http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121429

GTX580 için yukarıda ki linkte benim için uygun bi fiyat var bu ürün için ne denebilir? Aslında sistemimi yeni topladım birtek ekran kartını almak için bekliyordum. Bekleme sebebim Diablo III ün çıkmasıydı şimdi 15 mayısa kadar bir kart almam lazım
  • gtx580 isabet olur suan büyük indirimde. performans olarak 7970 in gerisinde ama oyun uyumluluğu konusunda zirvede olan bir karttır.
  • BU kart meselesinde çok kararsız kaldım arkadaşlar. Herkes bir tavsiyede bulunuyor. Fakat yazdığım modellerden hangisini alırsam uzun süre idare edebilirm bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim yardım içi Farklı görüşte olan var mı? gtx580 yada 6970&7970 gibi duruyor.
  • Onerim gerek driverinin oturmuslugu gerek oyunlardaki optimizasyonu nedeniyle gtx 580 olacaktir.6970 iyi bir secenek olabilir ancak gtx 580 daha guclu bir karttir.7970e gelince yazilimsal problemleri bir cok kullaniciya ilallah dedirtti hemde suanda rakibi olmadigindan ederinin cok ustunde satilmaktadir ama unutulmamalidirki 7970 suanki en guclu karttir ancak yazilimlarinin kalitesizliginden son kullaniciya oyunlarda sorun yasatabilmektedir.
  • çok fazla fps takıntın yoksa gtx580 seni 3 sene daha götürebilecek bir karttır. 7970 şuan icin zirvede olan bir kart ama AMD sıklıkla oyunlarda driver problemi yaşatan bir firma, çoğu zaman kartın performansı oyun motorlarıyla zıt değerlerde olur. NVIDIA bu açıdan daha iyidir.
  • @bthunv cevabınız için teşekkür ederim. Birde ilerde SLI yapmak için 1155 soket güzel bir anakart önerebilir misiniz.Çünkü şuan ki anakartım crossfire uyumlu eğer nvidia ekran kartı alacak olursam anakartımıda değiştiricem. Anakart bütcem 350 tl.
  • @alito fps ne kadar benim için ölçüt olur orası tartışılır fakat güçlü bir kart alınca elbette online oyun ve full hd ayarda deneyim yaşamak isterim. Çok net bilmiyorum ama sanırım online oyunlarda BF3 için özellikle yüksek performans kartlar tavsiye ediyorlar. Ayrıca Diablo III'te eminim online seçeneğinde yüksek performans kart isteyecektir. Ama dediğiniz gibi 3 sene beni idare edecek gibiyse ve uyum konusunda sıkıntı yaşamayacaksam gtx580 güzel bir tavsiye olur.
  • evet uyum sorunu yaşamazsın ama 3 sene sonrası için full ayarlarda oyun deneyimi için birşey diyemem mutlaka 2-3 oyunda sorunun olur ama uyum sorunun olmaz ultra ayarlarda olmasa bile yüksek ayarlarda bu 2-3 oyunu oynarsın gerisi zaten ultra oynatır yine. anakarta gelince bu iyi bir seçenek diyebilirim
  • Teşekkür ederim tavsiye için. Daha önce hiç MSI kulllanmamıştım anakartta hep Gigabyte kullandım o yönde araştırma yapmıştım tavsiyenizle MSI a karar verdim.
  • iyi seçim

[ek]
    bu arada bağlığı konuya uygun şekilde değiştir ki konu silinmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 18 Mart 2012; 23:26:34 >
  • Ya nasıl yapılıyor açıklar mısın? Forum olayına yeniyim
  • konu başındaki yazında sağ üst tarafta değiştir diye bir kısım var oradan yapacaksın.
  • Sağolasın hocam yardımların için
  • GTX 580 şuanki ve gelecek oyunlar için yeterlidir hele 3gb olanı
  • 6970 düşünüyordum ama sağolsun forumdaki arkadaşların görüşleriyle gtx580 almaya karar verdim. Eğer bir aksilik çıkmazsa Amerikadan getirteceğim. 3gb olan modeli için bir link verebilir misin? Çok farklı marka var hangisini almak lazım gelir soğutma ve gürültü problemi yaşamayalım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.