Şimdi Ara

[SATILDI] Corsair K65 Compact Mekanik Klavye (Cherry MX Red Switch) - TKL(Numpadsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
4
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] Corsair K65 Compact Mekanik Klavye (Cherry MX Red Switch) - TKL(Numpadsiz)

Sadece oyun oynayacağım zaman laptopa takıyordum, aktif olarak hiç bir zaman kullanmadım.

Fazla oyun oynamıyordum zaten, bu yüzden çok az kullanıldı.

Son 3 senedir hiç kullanmadım, kutuda bekliyordu.

Kullanması ve hissiyatı baya keyifliydi. Özellikle oyunlar için baya iyi.

Fiyat: SATILDI

[SATILDI] Corsair K65 Compact Mekanik Klavye (Cherry MX Red Switch) - TKL(Numpadsiz)Mr.TakeApartyoutube
    Unboxing my first Mechanical Keyboard. The Corsair K65 is a compact sized keyboard that comes with Cherry MX Red switches with no RGB lighting. Also includes a braided USB cable. Song: Konac - Home
    https://www.youtube.com/watch?v=02ZoyPUR06s

-Kondisyonu bir adet ufak kasa kusuru(2.fotoğraf) dışında hiç kullanılmamış gibi, mükemmeldir.

-Malzeme kalitesi çok yüksek metal kasa, çok sağlam ve küçük boyutlu.

-Tuş dizilimi İngilizce

-Aydınlatması bulunmuyor

-Kablolu

-Klavyenin kendisi ve kablosu şeklinde gönderilecektir, kendi kutusu yok

İstanbul, Beylikdüzü civarı elden teslim olur.

[SATILDI] Corsair K65 Compact Mekanik Klavye (Cherry MX Red Switch) - TKL(Numpadsiz)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip

• Fiyat takip.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.