Şimdi Ara

6j1 tube DIY preamp inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6j1 tube preamp ali express ten registered kargo ile 27tl

6J1 önce ateş safra kesesi kurulu olduğunu taklit makinesi müzik faks X-10D devre prensibi tasarımı, makul bir optimizasyon olmak, orijinal makine daha kararlı performans, tüp yüzde 10 artarak oynamak için.bu makine bir tek 12 V AC girişi kullanır, seyir konusunda endişelenmenize gerek yok için yüksek gerilim güç kaynağı kurulu geliyor bir boost ile size zevk zevk için düşük güç kaynağı yüksek gerilim tüp

güç çalışır: bir güç kaynağı, tüp filament ısı başladı, sonra sıfır gerilim başladı itibaren boost boost, ve diğer tüp filament sıcak, boost sadece boost bitmiş olduğunu, yani bu safra kesesi doğrultucu ile aynı, 8 470 UFkapasitör filtre, çok temiz mükemmel ses güç kaynağı sistemi alışverişi var olmaz, filaman DC 12 V güç kaynağı, iki tüp filament için ihtiyacı olduğunu serisi, DC filament kullanımı da gürültü azaltmak için.
    şarj olmadan Tayvan FARAD elektrot kullanarak bağlantı kapasitörü MET serisi, yüksek-frekans düşük direnç elektrolitik kapasitörler, 1% hassas metal film dirençler, pekin J-sınıf askeri düzenlemeler tüp 6J1

talimatlar:
    6J1 tüp tampon 0.85 kez amplifikasyon, daha sonra ses kaynağı ve eski seviyesini veya arasındaki seviye, etkin bir filtre dijital tat, insan sesi mükemmel olduğunu, safra güçlü, maliyet-etkin yüksek!değer için para!
    1, AC 12 V giriş: DC3.5 kullanımı/5.5*2.1 soket, AC 12 V güç adaptörü ile, eğer hiçbir fiş AC 12 V trafo kullanmak istiyorsanız, gerek güç hattı kaynak devre kartı üzerinde.hatırlıyorum: kullanamazsınız DC güç girişi, aksi takdirde çalışmaz!

2, sol kanal giriş/sağ kanal girişi: ses sinyali girişi için, telefona bağlayabilirsiniz, bilgisayar, M3, MP4, ve diğer müzik çalarlar.

3, sol kanal çıkışı/sağ kanal çıkışı: ses sinyali çıkışı, amplifikatör bağlayabilirsiniz, güç amplifikatör kurulu ses sinyali girişi, post-amplifikatör safra sağlamak için tam bir müzik keyfini!

4, güç düğmesi/ses düğmesi: dönme yönünün tersine düğmeyi sadece, hacmini azaltmak için asgari hacmi kapalı olduğunda, eğer kadar döndürmek için devam " kene " sesi, sonra güç kapalı, ışık kapalıdır; kapalı durumda,duymak düğmeyi saat yönünde çevirin " kene ", gösterge ışığı yanıyor, güç on olduğunu belirten, ve hacmi en küçük, daha sonra ses seviyesini artırmak için saat yönünde çevirin.

Resimdeki gibi geliyor toplamasi 20 Dakika sürdü

6j1 tube DIY  preamp inceleme

6j1 tube preamp şema

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 25 Şubat 2018; 21:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimdeki kırmızı 1uf wima capacitorleri Ben taktim

• Sonuç?

• ysndnz Y kullanıcısına yanıt
    Sonuç gayet başarili bugun detayli inceledim bass lar daha derin tizler baya netleşti tizler kulak ağritmiyor

• Tube preamp in Dogrultucu capacitorlerini Nichicon Finegold serisi capacitorlerle değiştim resimdeki gibi

• 6j1 tube DIY  preamp inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 25 Şubat 2018; 20:56:57 >
  • Tüplerin altina kirmizi led taktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 6 Mart 2018; 0:10:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendin-Yap (DIY) HiFi Sehpası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Çok met edilen JAN-GE 5654W tüplerini sipariş ettim

6j1 tüpü kullanan tube preamplarla uyumlu

JAN-GE 5654W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 27 Şubat 2018; 18:6:36 >

• Urunu bir yildir kullaniyorum. Aliexpressten plexibox ile 10$ a aldim. Fiyat performans olarak bekledigimin cok daha uzerinde bir kondisyon gosterdi. Siddetle tavsiye ederim. Gitar ile ilgili lambali preamp ve pedal ile ilgilenen arkadaslara, benimle pm araciligi ile iletisime gectigi taktirde, her turlu yardimda bulunabilirim.

Iyi forumlar.
  • Emre.Albayrak kullanıcısına yanıt
    Görseldeki sistemimde kullaniyorum baya etkisi oldu...

• Emre.Albayrak kullanıcısına yanıt
    6j1 tube preamp hum gürültü Alma linki ekliyorum... şuan bi hum yok benim devrede.. benim devrede sadece 2w 2.2ohm resistor sankI biraz fazla isiniyor elimde 5w 2.2ohm var onla degiştireceğim...

Hum Alma link

http://theartofsound.net/forum/showthread.php?49724-6J1-Pre-amp-modifications-(hum-removal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 1 Mart 2018; 22:44:7 >
  • ısınan 2w 2.2ohm direnç 5w 2.2ohm direnç ile değiştirdim..
    Ölçümler yapıldı herşey normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 2 Mart 2018; 19:44:0 >

• Jan Ge 5654w tuplerim geldi 29 nisan 1985 uretimi detayli inceleme yapmadim

• 6j1e göre 5654lerin farkını bende merak ediyorum aslında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spor911 -- 23 Mart 2018; 0:9:23 >
  • spor911 kullanıcısına yanıt
    Aslinda benim için tube preamp a gerek yok işte heves ,,, çünkü anfi oncesi ekipman çok bende birde ibasso dx90 32bit 192 khz dac playerimi bile direk anfiye girdiğimde yetiyor

Benim anfi öncesi katlarim

Bülent kayayoutube
    behringer deq2496 behringer dsp1424p
    https://www.youtube.com/watch?v=m4i-2XpXdc4&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 23 Mart 2018; 21:51:5 >

• lambalar denendi mi??

• the_cantan kullanıcısına yanıt
    Ustam anfim dağinik deneyemedim ibasso dx90 dac player ve kulaklik anfisi ile denedim 6j1 den yuksek bass verdiğini farkettim şuan tiz lerde bi tık düşük geldi bana 6j1 e göre

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.