Bildirim
6j1 tube DIY preamp inceleme (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Linkten takip edin
www.diyaudio.com
6J1 China preamp thoughts - Page 9 - diyAudiohttps://www.diyaudio.com/forums/tubes-valves/309876-6j1-china-preamp-9.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
6j1 preanfi sesi beğenmediğim için hediye edilmiştir..
Bu bir preamp den cok preamp tamponu sanırım hocam. Bende aynı yapıda fx tube audio 03 kullanıyorum. Jan 5654W ile.
Bende bi setup var diyemeyiz. Sadece behringer umc 202hd ses kartı , fx audio 03 ve mackie cr3 var. Fakat işe yaradığı bir gerçek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ustam bilmiyorum tam olarak belkide benim sistemle uyuşmadi
-
hocam selamlar saygılar, şu an gördüm şaşırdım inanın tesadüfe bakar mısınızquote:
Orijinalden alıntı: sensation45
Çok met edilen JAN-GE 5654W tüplerini sipariş ettim
6j1 tüpü kullanan tube preamplarla uyumlu
JAN-GE 5654W
bende kaç gündür şunun ile urağşıyorum, hatta aylar desek yeri var.
1. hikaye: önce ben bu hybrit amfinin hazırını aldım aylar önce yurtdışında , çalıştırmak için türkiyeye dönünce trafo sardırdım 2x18v ac ama dikkat etmemişim soğutucunun birinin altına dandik çinliler termal ped koymamışlar. cihaz 30 dak çalışınca maalesef çıkış entegreleri yandı. entregre aldım, iyi marka kondansatör aldım sadece tek kanal çalıştı, o da baktım lambanın biri bozulmuş, yapacak bişey yok kenara koydum..
2. hikaye: aynı devrenin biraz daha kaliyeli elemanlar ile DIY olarak toplanmamış halini sipariş ettim geçen gün geldi. topladım dikkatlice. çalıştı ama maalesef sağ kanaldan noise var, mors sesine benzeyen bir noise, elimi yakınlaştırınca azalıyor, volüme potansı toprakladım ama yok.. (video ekleyeceğim)
önce ki bozulan lambalardan birini taktım sağda ki gürültü gitti, şimdi solda az bi gürültü var..
öneriniz nedir? bu lambalar çok dandik maalesef ama çok güzel çalıyor tonunu çok beğeniyorum.
gelen sesses mütehassısıyoutube
dıy tube amp same incoming mors noise fail (rigt chanel)https://www.youtube.com/watch?v=VhTYsWpIiiw
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X