Bildirim
6k hangi tip?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1. sıraya Sakarya' yı yazardım -
Hocam medeniyet yeni diyorsun da sakarya ondan ne kadar eski ki -
Ingilizce tus da ve tabiki gelecek hayatinda isine yariyacagi icin onemli fakaaaaaat 6 sene ingilizce tip egitimi almak bence zorun zoru :)
Saglik bilimleri yeni nasildir bilmiyorum
Uludağ baya iyi egitim veriyormuş baya köklü bir universite.
Veeee sakarya memleketin kendi evinde tıp okumak gibisi yok arkadaslarimdan biliyorum
Benim siralama da 13 k sivas tip yazdik bekliyoz memleket kayseri keske erciyes gelseydi :(
Allah cumleten yardımcımız olsun -
Haklisin o da var sakaryada da tam oturmus bi duzen ve tam bi uni. hastanesi yok.saglik bak.ile birlikte. Sakarya 3.mezununu verdi daha diye biliyorum. -
Tesekkurler yorum icin.
İns. Hepimiz icin en iyisi olur :) -
Hastanesi yok derken iki tane hastanede eğitim almıyor mu bunlar
Delirecem yav hiçbi yeri elimde tutamıyom hepsi eleniyo -
Fakultenin yaninda uni. hastanesi var
Daha merkezdeki egitim arastirma saglik bak. Ve uni. ortak yani tamamen uni. hastanesi degil demek istedim.
Edit: fakultenin yanindaki de saglik bak. Ve uni. Hastanesiymis. Tabi bu ogrenciyi etkiler mi? Nasil etkiler tam olarak bilmiyorum. Tanidiklar memnun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waveaftrwave -- 31 Temmuz 2016; 23:17:32 > -
Öncelikle ing zor gelebilir 6 yıl. Yani çok sıkar. Diğerlerine bakacak olursak en iyisi kesinlikle uludağ. Bana göre daha sonra medeniyet, sonra da sakarya. Sakarya 'nın tus başarısına aldanma. Çünkü daha çok çok az kişi giriyo orda tus a. Kontenjan 60 ken tus başarısı yüksek olur fakat kontenjan 150 lere yaklaştıkça tus başarısı da düşer zamanla. Yani uludağ-medeniyet-sakarya sıralaması bence en doğrusu. Ama ev faktörü var sakarya için. Eğer şehir dışında yapamam, yaşayamam diyosan sakaryaya git. Aksi takdirde uludağ :) -
Sehir disinda yapamam gibi bi durum yok. Hatta kalmak istedigim de soylenemez :) sadece odaklanma imakanim vs. daha cok olur diye. Sehirden ziyade en iyi egitim alip en iyi degerlendirebilecegim hangisi diye dusunuyorum.
Yorum icin tesekkurler :)) -
bursa yaz şehir harika pişman olmazsınquote:
Orijinalden alıntı: waveaftrwave
Sehir disinda yapamam gibi bi durum yok. Hatta kalmak istedigim de soylenemez :) sadece odaklanma imakanim vs. daha cok olur diye. Sehirden ziyade en iyi egitim alip en iyi degerlendirebilecegim hangisi diye dusunuyorum.
Yorum icin tesekkurler :)) -
düşünmeden bursayı yazardım ve binlerce insanın hayalini bizzat yaşamanın keyfiyle okurdum. -
quote:
Fakultenin yaninda uni. hastanesi var
Daha merkezdeki egitim arastirma saglik bak. Ve uni. ortak yani tamamen uni. hastanesi degil demek istedim.
Edit: fakultenin yanindaki de saglik bak. Ve uni. Hastanesiymis. Tabi bu ogrenciyi etkiler mi? Nasil etkiler tam olarak bilmiyorum. Tanidiklar memnun.
Tanıdıkların memnun mu cidden yeni olmasından akredite olmamasından korucukta olmasından rahatsız değiller mi -
Uludag kalitedir -
sakaryayı falan geç.Uludağ yazılır ama gelme ıhtımalı sıkıntılıquote:
Orijinalden alıntı: dr.oliver41
Uludag kalitedir -
genel olarak memnunlar hocaların ilgisi vs. gayet iyiymiş -
yorumlar için sağ olun :))quote:
genel olarak memnunlar hocaların ilgisi vs. gayet iyiymiş -
Kocaeli yaz -
Çukurova yaz bayılırsın -
Sen en başa kesinlikle akdeniz tıp yaz. Gelme ihtimali düşük ama olsun.
Benzer içerikler
- eczacılık okumak zor mu
- hayla ne demek
- izmir"de ders çalışılabilecek kütüphaneler
- iç mimarlık ve çevre tasarımı önü açık mı
- kimler tıp okuyamaz
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X