Şimdi Ara

6k hangi tip?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

medeniyet 
    sağlık bilimleri 
    bursa 
    yıldırım b. ing 
    sakarya 

ailem Sakarya'da avantajları büyük. tus yerleştirmesi de yüksek. medeniyet ve sağlık bilimleri yeni olması sebebiyle soru işareti. Bursa köklü üni. yıldırım beyazıt ingilizce ve ben çok kararsızım

siz olsanız ne yapardınız?

• waveaftrwave W kullanıcısına yanıt
    1. sıraya Sakarya' yı yazardım
  • Hocam medeniyet yeni diyorsun da sakarya ondan ne kadar eski ki
  • Ingilizce tus da ve tabiki gelecek hayatinda isine yariyacagi icin onemli fakaaaaaat 6 sene ingilizce tip egitimi almak bence zorun zoru :)

Saglik bilimleri yeni nasildir bilmiyorum

Uludağ baya iyi egitim veriyormuş baya köklü bir universite.

Veeee sakarya memleketin kendi evinde tıp okumak gibisi yok arkadaslarimdan biliyorum

Benim siralama da 13 k sivas tip yazdik bekliyoz memleket kayseri keske erciyes gelseydi :(

Allah cumleten yardımcımız olsun
  • Vena Portae kullanıcısına yanıt
    Haklisin o da var sakaryada da tam oturmus bi duzen ve tam bi uni. hastanesi yok.saglik bak.ile birlikte. Sakarya 3.mezununu verdi daha diye biliyorum.
  • gurd kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler yorum icin.
    İns. Hepimiz icin en iyisi olur :)
    Hastanesi yok derken iki tane hastanede eğitim almıyor mu bunlar
    Delirecem yav hiçbi yeri elimde tutamıyom hepsi eleniyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Fakultenin yaninda uni. hastanesi var
    Daha merkezdeki egitim arastirma saglik bak. Ve uni. ortak yani tamamen uni. hastanesi degil demek istedim.
    Edit: fakultenin yanindaki de saglik bak. Ve uni. Hastanesiymis. Tabi bu ogrenciyi etkiler mi? Nasil etkiler tam olarak bilmiyorum. Tanidiklar memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waveaftrwave -- 31 Temmuz 2016; 23:17:32 >
    Öncelikle ing zor gelebilir 6 yıl. Yani çok sıkar. Diğerlerine bakacak olursak en iyisi kesinlikle uludağ. Bana göre daha sonra medeniyet, sonra da sakarya. Sakarya 'nın tus başarısına aldanma. Çünkü daha çok çok az kişi giriyo orda tus a. Kontenjan 60 ken tus başarısı yüksek olur fakat kontenjan 150 lere yaklaştıkça tus başarısı da düşer zamanla. Yani uludağ-medeniyet-sakarya sıralaması bence en doğrusu. Ama ev faktörü var sakarya için. Eğer şehir dışında yapamam, yaşayamam diyosan sakaryaya git. Aksi takdirde uludağ :)
  • RagnarLoRdbrok kullanıcısına yanıt
    Sehir disinda yapamam gibi bi durum yok. Hatta kalmak istedigim de soylenemez :) sadece odaklanma imakanim vs. daha cok olur diye. Sehirden ziyade en iyi egitim alip en iyi degerlendirebilecegim hangisi diye dusunuyorum.
    Yorum icin tesekkurler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: waveaftrwave

Sehir disinda yapamam gibi bi durum yok. Hatta kalmak istedigim de soylenemez :) sadece odaklanma imakanim vs. daha cok olur diye. Sehirden ziyade en iyi egitim alip en iyi degerlendirebilecegim hangisi diye dusunuyorum.
    Yorum icin tesekkurler :))
    bursa yaz şehir harika pişman olmazsın
  • düşünmeden bursayı yazardım ve binlerce insanın hayalini bizzat yaşamanın keyfiyle okurdum.
  • quote:

Fakultenin yaninda uni. hastanesi var
    Daha merkezdeki egitim arastirma saglik bak. Ve uni. ortak yani tamamen uni. hastanesi degil demek istedim.
    Edit: fakultenin yanindaki de saglik bak. Ve uni. Hastanesiymis. Tabi bu ogrenciyi etkiler mi? Nasil etkiler tam olarak bilmiyorum. Tanidiklar memnun.

Tanıdıkların memnun mu cidden yeni olmasından akredite olmamasından korucukta olmasından rahatsız değiller mi
  • Uludag kalitedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.oliver41

Uludag kalitedir
    sakaryayı falan geç.Uludağ yazılır ama gelme ıhtımalı sıkıntılı
    genel olarak memnunlar hocaların ilgisi vs. gayet iyiymiş
  • quote:

genel olarak memnunlar hocaların ilgisi vs. gayet iyiymiş
    yorumlar için sağ olun :))
  • Kocaeli yaz
  • Çukurova yaz bayılırsın
    Sen en başa kesinlikle akdeniz tıp yaz. Gelme ihtimali düşük ama olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.