arkadaşlar öncelikle selamlar... 8 9 ay kadar önce bir 97 polo aldım yavaş yavaş tüm bakımlarını yaptırdım... yakıt sarfiyatıyla ilgili depoyu tam fulleyemediğimden dolayı ölçüm yapamadım.. dün fullemek nasip oldu benzinlikte ara km sıfırlandı ve araç 185 tl lik benzin aldı pompa tık deyince fazlasını doldurtmadım... işyerime 37 km sonra ulaştık...trafik sakindi... dönüş ankara trafiği biraz uğraştırdı eylem nedeniyle yoğunluk vesaire dur kalklı bol bi yarım saatten sonra trafik açıldı ve tekrar benzinliğe geldiğimde km 86 idi.. pompacıya tekrar fulle dedim ve büyük bir şok 14 tl benzin aldı eminmisin kardeş eminim dedi 14/85=0.165 tl yakmış aynı pompacıydı oda çok şaşırdı lpg de zor görünen rakamlar dedi... ama şuna inandımki ön takım+lastikler+egzos değişmeden önce yakıt bu rakamın 3 katı fazlaydı...halen şokyayım tam bilmiyorum bu araçların tüketimi belki böyledir. (97 model vw polo 1.6). yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme