Şimdi Ara

6N2 sıralı sistem LPG takıldı. 4. marşta anca çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir hafta önce 2001 model 6N2 polo ma sıralı sistem lpg taktırdım. fakat takıldığı günden bu tarafa araba soğuken anca 3. yada 4. marşta anca çalışıyor. arabamın bakımı yeni yapıldı tüm buji yağ filitreler hersey yeni takıldı. sizce bunun sebebi ne olabilir

• Bence bağlantıda sorunn var çünkü zaten ateşleme sisteminin bakımı yaptırmıssınız...
  • Bana da ayarda bir sorun geliyor. Birde markadan markaya değişiyor bazıları Benzinlide çalıştırıp sonra lpgye alıyor otomatik olarak. Bana kalırsa taktırdığın yere bir göster.
  • taktırdığım yere gösterdim arabaya tam 5 defa ayar değişikliği yaptılar... yine olmadı .. sonra bunun kendileridenden kaynaklanmadığını VW tamircisine göstermemi söylediler. birlikte tamirciye gittik arabanın kendi beynini bilgisayar bağladılar hata bulamadılar. bayramda sonra arabayı bırakın biz ayırtılı inceleyelim dediler.. hadi hayırlısı bakalım ... bu işe iyi bir usta lazım gibi geliyor bana
  • Sistemin markası ne?
    Bende de 6n2 polo var 50.000 km'dir LPG ile kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanpi

Sistemin markası ne?
    Bende de 6n2 polo var 50.000 km'dir LPG ile kullanıyorum.

10 Ekim 2007; 10:04:03

hort
  • polo motorların LPG takıldıktan sonraki klasik problemi, stop etme, marş almama, debriyaja basıldığında düşük devirde iken stop etme,,,,

ilk akla gelen çözüm boğaz kelebeğinin temizlenmesi,, bunu kendinizde yapabilirsiniz ancak genede tecrübeli bi ustaya yaptırmakta fayda var. ayrıca ayar gerektirdiği için hiç uğraşmayın bi ustaya 10-15 ytl karşılığı temizletin... değişmesi gerekiyorsa yan sanayi yerine orjinal parca edinmeye calışın... en az 250-300 ytl yi gözden çıkarın bu parça değişimi için...

sorun cok büyük ihtimal boğaz kelebeğinden,,, ancak gene de şanzuman bakımı başta olmak üzere diğer genel bakımlarında yapıldığına emin olun, orjinal parca ve yağ kullanmaya dikkat edin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.