Merhaba arkadaşlar. bu videomuzda 6S 40A lik BMS kartı ile desteklenen bir 18650 pil gurubu yapıyoruz. Bu pil gurubu ile ileriki projemizde devir ayarlı bir powerbank yapmayı düşünüyorum. Umarım sizin de işinize yarar. İyi seyirler. ![]() Merhaba arkadaşlar. bu videomuzda 6S 40A lik BMS kartı ile desteklenen bir 18650 pil gurubu yapıyoruz. Bu pil gurubu ile ileriki projemizde devir ayarlı bir powerbank yapmayı düşünüyorum. Umarım sizin de işinize yarar. İyi seyirler.
Hello friends. In this video, we are making an 18650 battery group supported by a 6S 40A BMS card. With this battery group, I am thinking of making a powerbank with speed control in our next project. I hope it works for you too. Enjoy watching.
#18650 #powerbank #battery #sony #vtc6 https://www.youtube.com/watch?v=mQPv819QjSU< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykana -- 6 Şubat 2023; 14:27:34 > |
6S - 40A BMS 18650 PİL GURUBU YAPIMI
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Video gerçekten güzel olmuş. Keyifle izledim sadece arkadaki ses rahatsız edici. Fan sesine benziyor bilemedim. Bir de bir şey sormak istiyorum. Devir ayarlı powerbank ne demek tam olarak ? Voltajı ayarlanabilir mi demek istediniz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Bir dahaki videoda sese dikkat edeceğim. Evet voltaj ayarlı demek daha doğru
-
Başarılar dileriz.
Devir ayarlı powerbank? Gerilim ayarlı mıdır acaba?
-
Evet potansiyometre ile 12-25V arası ayarlanabilecek şekilde olacak.
-
Youtube'da bir yorum yapmıştım, aynen yapıştırıyorum;
Merhabalar;
Elinize sağlık, birkaç yorumum olacaktı.
04:41 eksi kutuplara izolasyon kağıdı yapıştırmanıza gerek yok, sadece pozitif kutuplara yapıştırsanız yeterli olur. Peki bir zararı var mı? Aslında ufak bir israf dışında zararı yok ama çok büyük batarya paketlerinde eksi ve artı kutbu karıştırıp anlık olarak kısa devre yapmanıza sebep olabilir.
10:41 kalıp kullandığınız için yapıştırmaya gerek duymadınız ama buradaki gibi açılmaması için yapıştırıcı kullanabilirsiniz. Pattex hızlı yapıştırıcı veya holder öneririm.
Neden 40 amperlik bms kullandınız?
Powerbank'i de merakla bekliyorum.
-
Yorumunuz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Piller maksimum 30 amper çıkış verebildiği için BMS kartını 40 amper seçtim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, bu videomuzda daha önce BMS kartı ile oluşturduğumuz 6S pil grubumuzla devir ayarlı taşınabilir powerbank projemiz bitmiştir. İlgili konuyu aşağıya ekliyorum.
https://forum.donanimhaber.com/3-25v-devir-ayarli-tasinabilir-powerbank--156996012
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykana -- 2 Ekim 2023; 11:16:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X