Şimdi Ara

6s 64 mü 6splus 16 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya bi baktım ama bulamadım varsa affınıza sığınıyorum yoksada sizce hangisini almak mantıklı bütcem yükselmez bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim aynı ikilemi yaşayıp 6s almış biri olarak şöyle söyleyeyim plus derim hatta plus 64 olsa on numara olur

• Bence 6s 64gb daha mantıklı plusla arasında büyük bir fark yok ama telefonu ne için aldığınada bağlı
  • Kardeşim bende plus 64 almak isterim ancak 400 tl daha çıkıcak bütceye sahip değilim bu nedenle ikilemde kaldım zaten yoksa tabiki plus 64 ideal 😅 bu arada telefonu oyun video izleme nette takılma olarak kulanacagim sosyal medya takibi yaparim ayrıca çok sık video çekmem ama fotoğraf ćekerim bu neden 64 almayı düşündüm ama 16 plus ois var ve iclouda yedekleme alabilirim bu nedenle kararsızım😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airdadi -- 10 Nisan 2016; 19:50:29 >
  • çok güzel açıklamışın kardeşim sen çözümünüde karar senin ikiside sana nette falan sorun çıkarmaz 5.5 ekran seviyorsan al plusı büyük gelir diyorsan al 6si :D
  • Plus sebebi birazda sosyal medya takibim fazladır şarj fazla gitsin diye ama 16 sindi oyun ws de sorun olur bana büyük ihtimal 6s 64 alicam
    powerbankin cani saolsun artık 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airdadi -- 10 Nisan 2016; 20:00:21 >
  • kesinlikle 6s . plus 64 aldım pişman oldum. Çünkuhem ağırhem de büyük. Ha dersenki tasıma sorun değil plus al. Ama tasımabüyük sorun plus telefon değil, Elimden çıkarmaya çalış. yorum

• Plus kesinlikle
  • şarj, ekran (film izleme , video edit..) : plus
    Bir 6+ 64 kullanıcısı olarak diyorum bunları. En yakın zamandada 6s+ 64 gb'a geçiş yapacağım inş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokerax -- 10 Nisan 2016; 22:02:58 >
  • Tabiki iPhone 6S Plus...
  • Arkadaşlar yardimlarinizdan dolayı sağolun 6s 64 almakda karar kıldım bir arkadaşımda plus modelini denedim büyük geldigini fark ettim tekrar sağolun kendinize iyi bakın

• Tabletvari bir telefon almak istiyorsan plus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.