Şimdi Ara

6s Batarya Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İndirimli batarya değişimi için 31 Aralık tarihinin son gün olduğunu öğrenince Zorlu Apple Store'a gidip kayıt yaptırdım randevu aldım ve biz sizi arayacağız değişim için dediler.
    Aradıklarında götürdüm verdim telefonu ve batarya sağlığı %82 idi ve telefonu verdiğim anda telefonumun şarjı da %16 idi
    Batarya değişim yaptıklarını söylediler ve gidip telefonumu aldım hemen kontrol ettim ve batarya sağlığımın %100 olduğunu gördüm lakin bir şey dikkatimi çekti.
    Telefonumun şarjı %15 olmuş şekilde verildi bana
    Acaba bunlar yazılıma müdahale edip oradaki %82yi %100 yapıp hiç batarya vs değişmeden bana telefonu geri mi verdiler bu konudan işkillendim ve size sormaya karar verdim.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlar ulaşırsa sevinirim.
    İyi Forumlar

• Ben de daha yeni pil değişimi yaptırdım. Batarya sağlığı %72'de ve %100 dolu verdim, geri aldığımda batarya sağlığı %100 ve doluluk %5'e yakındı. Söylediğin gibi bir çakallık yapacaklarına pek ihtimal vermiyorum.

Hem performans olarak hem de kullanım süresi olarak farkı görmüş olman gerek zaten.
    Batarya dayandığı sürece 6s'den vazgeçmem heralde.
  • Yok usta daha 2 gün önce değiştirdim benimde %15 civarı bişiydi. 2 gündür kullanıyorum sanki eski bataryam %50 ömrü kalmış gibi hissediyorum halbuki daha %87di

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    memnun musunuz peki? ben iphone 6'ımın pilini değiştirmek istiyorum. %86 gözüküyor ancak çok kötü durumda.
  • ekoksoy kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz değişim yaptıracaksanız değiştirin derim. Benim kullanım senaryoma göre eski bataryam akşam 7yi bulmuyordu. Ücretli değişim yaptıracaksanız %80altını bekleyin powerbankle filan idare edin derim ben

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni takılan pillerin doluluk oranı farklı olabiliyor. Sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6s için Pil değişimi şuan indirimli fiyattan mı yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Apple resmi sitesinde 319TL olarak güncellenmiş pil değişimi. Daha ucuza orjinal değişim olmaz artık.

Ref:
    support.apple.com
    iPhone Pil Değiştirme - Resmi Apple Desteği
    https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/battery-power

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.