Şimdi Ara

6S İçin En İyi Kılıf?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım telefona şekil versin diye takmak değil. Aslında telefonu kılıfsız kullanmayı severim. Ama ekranın bombeli ve kasanın 4S kadar sağlam olmaması beni kılıf kullanmaya zorluyor.

Bana ekranın bombeli kenarlarını kapayan ama telefonu kabalaştırmayan, yan tuşlara basmayı zorlaştırmayan, mümkünse şeffaf bir kılıf tavsiye eder misiniz? Çok uçuk olmadıkça bütçe sorunum yok.

• Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim.

https://www.spigen.com/products/iphone-6s-case-rugged-armor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın kriterlerine bire bir uyuyor ürün nasıl buldunuz bu ürünü çok aradınız mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır Spigen'in sitesinden almıştım. Fakat şu an stoklarda görünmüyor. Eğer plus modeli kullanıyorsa HB, n11 gibi platformlarda stoklarda mevcut.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Kaba geldi bu bana hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironi anlasilmamis galiba

• Altyazar kullanıcısına yanıt
    🙈🙈

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem ince hem sağlam olsun dersen öyle bi kılıf ben görmedim daha. Ancak ekranın üstüne kadar saran tuşları yormayan hatta tuşa basması çok kolay olan şık ve orta kalınlıklıta bir kılıf arıyorsan benim kılıfı tavsiye ederim. 6S için olanı da nette mevcut ancak şeffaf değil.

6S İçin En İyi Kılıf?

6S İçin En İyi Kılıf?

6S İçin En İyi Kılıf?

• mustafa5532 kullanıcısına yanıt
    Hocam satışta olan link verebilir misiniz?Baseus adında birçok farklı tarzda kılıf çıktı arayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Hocam satışta olan link verebilir misiniz?Baseus adında birçok farklı tarzda kılıf çıktı arayınca

Ben aliexpressten almıştım. 20 günde geldi.
    Burda buldum da çok pahalı geldi. 49₺ ye gitti gidiyorda gördüm.

http://s.aliexpress.com/B3YFvYfa

Bu kılıf bombeyi kapatmıyor sanki hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Ben aliexpressten almıştım. 20 günde geldi.
    Burda buldum da çok pahalı geldi. 49₺ ye gitti gidiyorda gördüm.

http://s.aliexpress.com/B3YFvYfa

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Bu kılıf bombeyi kapatmıyor sanki hocam.

Hocam şahsen kullanıyorum. Fotoğraf da attım anlaşılır olsun diye. Bombeyi kapatıyor. Hemen ekranın üst sınırına kadar sarıyor.

Eyvallah. Bunun şeffafı yok mu acaba? Sitesi çok karışık geldi doğrusu bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Eyvallah. Bunun şeffafı yok mu acaba? Sitesi çok karışık geldi doğrusu bulamadım...

Ne yazık ki yok hocam. Ancak bi model vardı şeffaf almayı baya düşündüm ancak bunu aldım. Bi dahaki ay da o şeffaf olanı almayı düşünüyorum. Ancak bu kılıf çok iyi bence bir daha düşün derim.

• Başlıkla istekleriniz tam uymuyor. Ucuz şeffaf kılıflar işinizi görür. En iyi derseniz başka.

Şahsen spigen slim armor kullanıyorum, telefonu çok kabalaştırmıyor ama yan tuşlara basmayı zorlaştırıyor. Yalnız düşürdüğüm zaman telefona hiç bir şey olmuyor. Tam koruma sağladığını söyleyebilirim.

• Hocam bu kadar site site gezmenize gerek yok her hangi bir telefoncuya gidin kılıflarınıza bakmak istiyorum diyin daha sonra modelleri tek tek deneyip aklınıza yatanı alın

• Bu işte markalaşmış bir firma var mı, bilmiyorum ama, baktığım çoğu mağazada kaliteli mal yok. Adam 5 liraya aldığı kılıfa 50 lira çekiyor. Markasız, detaysız, kalitesiz bir kılıfa düşünün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.