Şimdi Ara

6S ios 11 yükleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 6s 64 gb var sizce ios 11 son sürüm yüklemelimiyim çünkü benimki şuan ios 10.3.3 de

• Forumda 6S ve iOS 11 başlıklarında zaten yazılıp çiziliyor, biraz araştırın yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    orda hem cok fazla laf kalabalıgı var hemde çoğu iyi çoğu kötü diyor tam anlayamadıgım için konu açtım ne var yani ?
  • Melisa0733 kullanıcısına yanıt
    16 gb 6s cihazımı ios 11'e güncelledim,1-2 hafta denedim,şarjı su gibi içiyordu

Şarj süresi berbat durumdaydı.Ben de tekrardan ios 10'a döndüm.Şuan şarjımdan çok memnunum.İyi ki dönmüşğm.Şarj sıkıntısı dışındaki konularda iyi ama.

• Ben s plus ile son surumde kullaniyorum. Sarji 10 gibi degil ama cok da kotu degil. Eskiden gunu rahatlikla cikariyordum, simdi ucu ucuna cikariyorum. Ama zaten powerbank kullandigim ve surekli de yanimda tasidigim icin cok sorun olmuyor. Tavsiye edrrim. Alin 50 liraya xiaomi olsun bitsin.

• Aynı stabilliği arıyorsanız şu an geçilmez. 11.2 ile belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 6s var ve 10.3.3 yüklü. Güncellemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denemek istiyorsan 11.1.2 veya 11.2 betaya geçebilirsin. 10.3.3 ün imzası daha açık. Beğenmezsen 10.3.3 e geri dönüş yapabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6s 64 gb kullanıyorum kesinlikle yükleme.öyle yenilikde yok zaten alt bara 3g kısayolu koymuslar sonunda şaka gibi kaç milyarlık tele yeni gelmiş velhasıl kelam geçme

• Gördüğüm tek sıkıntı, şarjın iOS 10.3.3 e göre daha az gitmesi ☹️

• Yorumlarınız için teşekkür ederim bir süre daha beklemeyi düşünüyorum :)

• Bugün aldığım 6s de 11.0.0 yüklü geldiğini görerek canım sıkıldı. Fabrika çıkışı bu şekilde olan cihazın 10 a dönmesi mümkün müdür acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 20 Kasım 2017; 18:59:44 >
  • Ben 6s plus 64 gb cihazımda 11.2 beta kullanıyorum . Çok memnunum .. bence 11.2 ti bekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

Bugün aldığım 6s de 11.0.0 yüklü geldiğini görerek canım sıkıldı. Fabrika çıkışı bu şekilde olan cihazın 10 a dönmesi mümkün müdür acaba?

Hocam ipsw. me de hala imzalar açık olarak görünüyor. 3 4 gün önce geçmeye çalıştım ama geçemedim. 6S konusuna ve ios 11 konusuna yazdım benim gibi geçemeyen arkadaşlarda vardı. Bi deneyin derim. Ben birazdan tekrar denicem mesajımı editlerim.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam maalesef kapanmış imza. Hem burda hem yabancı sitelerde de teyit ettim durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

Denedim hocam maalesef kapanmış imza. Hem burda hem yabancı sitelerde de teyit ettim durum bu

Aynen hocam, bir sürü yöntem denedim yine olmadı. Kesin kapatmışlar imzaları demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Denemek istiyorsan 11.1.2 veya 11.2 betaya geçebilirsin. 10.3.3 ün imzası daha açık. Beğenmezsen 10.3.3 e geri dönüş yapabilirsin.

bende 9.3.2 var, 10.3.3 e direk update yapabiliyor muyum evet ise nasıl ? :)
  • İnidirip direkt iTunes üzerinden geçiş yapabilirsiniz. ipsw.me sitesinde 6s için 10.3.3 imzası açık görünüyor fakat forumda 10.3.3 e geçemediğini söyleyen 6s kullanıcıları var. Kumar oynarım diyorsanız deneyebilirsiniz. Garantiye alayım diyorsanız araştırın iyice.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Bende de 6s var ve 10.3.3 yüklü. Güncellemedim.

Sakın güncelleme, kal onda bilader, İOS 11 şarjı içiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

İnidirip direkt iTunes üzerinden geçiş yapabilirsiniz. ipsw.me sitesinde 6s için 10.3.3 imzası açık görünüyor fakat forumda 10.3.3 e geçemediğini söyleyen 6s kullanıcıları var. Kumar oynarım diyorsanız deneyebilirsiniz. Garantiye alayım diyorsanız araştırın iyice.

ben 9.3.2 de kalacağım sanırım böylesi daha iyi :)

bu arada itunes'dan telefonun yedeğini bilgisayara atacağım ama C sürücüsü haricinde bir yere almam lazım. Yerini bulamadım, bilginiz var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.