Bildirim
6s kapandı açılmıyor telefonda tepki yok
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bir haftada üçüncü vaka. Allah Allah hayırdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: birinci keci sebo
Bir haftada üçüncü vaka. Allah Allah hayırdır
çözen yok mu -
Bir vaka değil cihazı sıfırla iclodu geri basma cihaza 6s kullananlar samsunglar gibi damacana bidonundan yapılma değil aplle ölüsü yeter
Home be kilit tuşuna aynı anda basılı tutun elma logosunu görene dek.
tepki yok. servise yolladım -
Telefon garantide alternatif telefon vermediler almanın yolu yokmu acaba T50 ile resmen telefondan soğudduum -
keşke hemen servise vermeseydiniz. telefonu dfu moduna alıp bir bakmak gerekti. hard resetle geçmiyor ise
hocam valla bilgisayara bağladım tepkisizdi başka türlü aklıma bir şey gelmedi.
değişim olur mu ki yoksa dediğiniz şeyi yapıp yollarlarmı -
Aynısı lg g2 de başıma geliyor du güvenli modda açıyordum
Geçen ay başıma geldi açılmadı garanti yoktu tamire verdim mmc entegresi değişti sorun entegre de olabilir
Hard reset olmuyorsa, Bilgisayar veya şarj cihazı görmüyorsa DFU filan da olmaz.
Servise göndererek iyi yapmışsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: pandistanbul
Hard reset olmuyorsa, Bilgisayar veya şarj cihazı görmüyorsa DFU filan da olmaz.
Servise göndererek iyi yapmışsınız
gerçekten hiç biri olmuyor teknik servis takipten baktım değişim yada onarım bekleniliyor yazıyordu.
Değişim olduğunda gerçekten SIFIR telefon mu verıyorlar yoksa toplama mı -
Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum servise göndereceğim. Servis ne dedi problemi neymiş birde sıfır cihazla değişim mi yapıldı? -
değişim yada yazılım yüklenir -
Aynısı hanımın telefona olmuştu mart nisan aylarında. 10 gün sonra yenisini yollamışlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: servettv
Bir vaka değil cihazı sıfırla iclodu geri basma cihaza 6s kullananlar samsunglar gibi damacana bidonundan yapılma değil aplle ölüsü yeter
sen ne dıyosun ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Romemo
Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum servise göndereceğim. Servis ne dedi problemi neymiş birde sıfır cihazla değişim mi yapıldı?
Yenisiyle değiştirdiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X