Şimdi Ara

6S Silver soyulma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kılıfla alakası yok benim 2. 6s im ilkini kılıfsız bunu kılıfla kullanıyorum özellikle anten kesim noktaları ve arkasında iphone logosunun alt kısmındaki yazılarda nokta nokta boya atması oldu çil şeklinde.. Sebebide kasasında kullanılan metal alaşımı olduğu içindir.. Apple ın işine gelmiyo değişim yapmak, fakat üretim hatasıdır. iphone 6 tamamen aliminyüm olduğu için böyle sorun yaşanmıyo ama 6s çelik alaşımlı aliminyümdür.. hep beraber sorunu dile getirmek lazım toplaşıp zorluya gidelim :D
  • Benim telefonda da aynı problem var toplu halde apple mail mi atsak ne yapsak arkadaşlar ? Birde bu sorunu yaşamayan arkadaşlar hangi kılıfları kullanıyor bizlerle linklerini paylaşsa süper olur.
  • bende de 6s silver var ve ilk günden bugüne yumuşak silikonlu kılıf kullandım ve benim cihazda da az az soyulma var maalesef sanırım kronic bir durum ve inşallah 7 de böyle bir şey olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 6s space gray de olma ihtimali var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakalemun090

arkadaslar 6s space gray de olma ihtimali var mı

Sanırım hepsinde oluyor resmen kronik bir problem. Toplu halde bir yol izlememiz lazım arkadaşlar. Gittikçe daha kötü oluyor telefonun arkası.
  • Bendede ufaktan varmış şimdi fark ettim özellikle birleşim yerlerinde bulunuyor antrn çizgisi ile kasanın birleşim yerleri ve alt taraftaki şarj ve hoparlör deliklerinin çevresi.

• Uzay grisinden şikayeti olan var mı acaba bu konuda, gümüş 6s almak üzereyim ona göre rengi değiştireyim ?

• başka bir başlıkta daha bu konudan dertli birileri vardı orada açıklamıştım.
    Konu oksidasyon ile alakalı ve tamamen apple ın hatası. Bu telefonlarda boyama yapılmıyor farklı bir uygulama var. Tüm renklerde olabilecek bir durum.
  • Forumdaki ve internette bulabileceğiniz benzer şikayetlerin ekran çıktılarını ve özellikle varsa ilgili şikayetlerdeki telefonun görsellerini de yazıcıdan çıkararak tüketici hakem heyetine gidin. Binlerce lira para verilip alınan cihazlar nihayetinde. Çoğu kişide benzer problemler var. Hakkınızı her yoldan arayın.
  • Bir arkadaşımda 6s silver var onda bir sorun yok bende var anlamıyorum kardeşim ve babamda siyah var onlarda da sorun yok anlayamadım nedenini

• mihmancan kullanıcısına yanıt
    Spacegrey kullanıyorum bende de mevcut 3 aylık telefon. Kronik sorun her renkte var hocam.

• Hepimizde var arkadaşlar sorun her renginde de olabiliyor. Durum belli ki kronik. Kılıfla kullansak kılıfsız kullansakta aynı. Burada ortak bir metin hazırlayalım ve önce apple mail atalım sonra olmadı şikayet vara yazabiliriz.
  • arkada tarafta yazılarda soyulma olmuş.
    üretim hatası olduğu kesin.
    yabancı forumlarda aynı sorunu yaşayanlar var mı diye araştırın bence.
  • nereye imza atıyoruz, bende de aynı sorun gold 3. ayda anten çizgilerinin kenarları soyulmaya başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 Adet 6S te aynı sorun mevcut bizde de. Kesinlikle kılıfsız kullanma olmadı ve düşme söz konusu değil.
  • Yabancı forumlarda da aynı şeyler var. Hatta bizimkilerden beter durumda olanlar var. İngilizcesi iyi olanlar bir baksa oralarda değişim vb birşeyler yapılmış mı.
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Bende 1 aylık space gray var. 2 tane nokta şeklinde boya atması mevcut.

• Ben de 6s space gray sahibiyim. Telefonu aldığımdan beri spigen'in en kaliteli slikon kılıflarını kullanıyorum. Kılıfın içi yumuşacık hiçbir şekilde telefonu çizemez ama telefonun şarj girişi , kamera çevresinde boya atması oldu. Telefonu koyduğum cebime kesinlikle hiçbir şey koymam telefonu çizmesin diye o kadar dikkat ederim ama telefonda sebepsiz yere deformasyonlar oldu.

• Ayriyetten telefonun sol kenarında da nokta şeklinde boya atması mevcut

• Acayip sinir bozucu bir durum. Okadar para veriyoruz ve hale bak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.