Şimdi Ara

6S Silver soyulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mayıs ayında satın aldığım iphone 6s'imin arka kısmında ve yan kısmının altında renk atmaları oluşuyor. Her geçen gün artıyor. Sürekli kılıfla kullanmama ve kesinlikle bir düşme olmamasına rağmen böyle bir sorunla karşılaşınca çok şaşırdım. Apple firmasının eski tadı kalmamış 4simi aradım diyebilirim. İnternet üzerinden apple canlı destek hattıyla görüştüm 9 eylül cuma gününe randevu aldım zorlu center apple store'da. Umarım bir çare bulurlar ve forumda bir çok arkadaşta da bu sorunu yaşandığını gördüm. Sanırım bunun için bir değişim programı çıkaracaktır apple yoksa bir çok insanın gözünde büyük bir imaj ve güven kaybı yaşayacak. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Bu soyulmaların nedeni nedir? Eğer sorun kılıf ise orjinal apple kılıfı kullanan arkadaşlarda sorun yaşamış ve gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binan22 -- 3 Eylül 2016; 16:23:27 >

• Bence değişim programı olmayacaktır. iPhone 5 ler soyulurken değişmediyse bunlar da değişmeyecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede vardı arka kısımın telsiz çizgilerinin orda 6 gün önce Zorlu Center'a götürdüm kullanıcı hatası olarak gösterildi bişey yapamayacaklarını söylediler.

Tavsiyem boşu boşuna gitmemeniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresert.8

Aynı sorun bendede vardı arka kısımın telsiz çizgilerinin orda 6 gün önce Zorlu Center'a götürdüm kullanıcı hatası olarak gösterildi bişey yapamayacaklarını söylediler.

Tavsiyem boşu boşuna gitmemeniz
    Benim telefonumda aynı şekilde soyuldu. Bayramdan sonra servise vermeyi düşünüyordum. Siz daha erken gideceksiniz, sonucu buradan yazarsanız bende ona göre hareket ederim. İnşallah güzel sonuçlanır.
  • Böyle kullanıcı hatasımı olurmuş. Öyle geri mi dönücez yani bizim hatamızmış gibi. Benim cihazımda yok ama bu düşünceyle diken üstünde kullanılırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: binan22

Merhabalar ,

Mayıs ayında satın aldığım iphone 6s'imin arka kısmında ve yan kısmının altında renk atmaları oluşuyor. Her geçen gün artıyor. Sürekli kılıfla kullanmama ve kesinlikle bir düşme olmamasına rağmen böyle bir sorunla karşılaşınca çok şaşırdım. Apple firmasının eski tadı kalmamış 4simi aradım diyebilirim. İnternet üzerinden apple canlı destek hattıyla görüştüm 9 eylül cuma gününe randevu aldım zorlu center apple store'da. Umarım bir çare bulurlar ve forumda bir çok arkadaşta da bu sorunu yaşandığını gördüm. Sanırım bunun için bir değişim programı çıkaracaktır apple yoksa bir çok insanın gözünde büyük bir imaj ve güven kaybı yaşayacak. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Bu soyulmaların nedeni nedir? Eğer sorun kılıf ise orjinal apple kılıfı kullanan arkadaşlarda sorun yaşamış ve gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

Teşekkürler.

Soyulma olan yerlerin fotoğrafını atar mısın?

• Gerçekten soyuluyormu iphone 7 plus alaçam ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z2 SCR10 SİYAH KILIF
    10 yıl önce açıldı
    iphone 7plus kapanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Matherson kullanıcısına yanıt
    6s'den bahsediyoruz öyle kronik bir problem varsa 7'de gidermişlerdir, ayrıca eleksal boya durduk yere kalkması zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 3 Eylül 2016; 23:01:33 >
  • Kardeşim kullanıcı hatası dediğin ne , kılıftan mı kaynaklı bunun bi açıklaması olmalı . Bir kişi değil iki kişi değil bir sürü insan muzdarip bu durumdan durduğu yerde neden böyle oluyor bi açıklaması olmalı

• GreyParrot kullanıcısına yanıt
     6S Silver soyulma
     6S Silver soyulma

• binan22 B kullanıcısına yanıt
    belkide üretim hatasıdır ama darbe almadan deforme olduyu kanıtlamak güç olacaktır.

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Darbe olmuş olsa emin ol bu şekilde olmaz çünkü nokta nokta renk atması olduğu çok açık çıplak gözle görünce, düşürme filan olsa bi göçme olur bi yere sürtülmüş olsa bi çizgi şeklinde renk gider ama ufak ufak noktalar olması için bi ufak iğne alıp batırmak gerekir diye düşünüyorum

Servise goturdun mu cihazi ne dediler. Bende de ufaktan baslamis ayni problem. Bursa'da genpa , pupa ve ipointe sirayla goturucem sali gunu. Bakalim ne diyecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    Cuma günü götürücem apple store'a ama bu sorun yüzünden gidenlere kullanıcı hatası demişler canımı sıktı şimdi bi tane netten fiber kaplama sipariş ettim 15 tlye onu yapıştırcam telefona öyle kullancam daha kötü olmadan , buraya da yazarım appleın söylediklerini

• quote:

Orijinalden alıntı: binan22

Cuma günü götürücem apple store'a ama bu sorun yüzünden gidenlere kullanıcı hatası demişler canımı sıktı şimdi bi tane netten fiber kaplama sipariş ettim 15 tlye onu yapıştırcam telefona öyle kullancam daha kötü olmadan , buraya da yazarım appleın söylediklerini
    bende de 6s silver var 9 ay önce aldım . spigen kılıfla kullanıyorum .. bu şekil bir soyulma söz konusu değil . kılıfla bu kadar soyulma olması çok tuhaf. kullandığın kılıf neyse çöpe atsan iyi olur ..
    Bana kalırsa kılıf kaynaklı ancak üretim hatası da olabilir, iphone 5 silver'ım uzun süre kılıf ile kullandıktan sonra bu şekilde olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Bana kalırsa kılıf kaynaklı ancak üretim hatası da olabilir, iphone 5 silver'ım uzun süre kılıf ile kullandıktan sonra bu şekilde olmuştu.
    Hocam cuma günü apple store götüreceğinizi söylemiştiniz. Sonuç ne oldu acaba, bende ona göre hareket edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat53

Hocam cuma günü apple store götüreceğinizi söylemiştiniz. Sonuç ne oldu acaba, bende ona göre hareket edeyim.
    bariz belli ki kılıftan kaynaklı. 1 yıldır kullanıyorum en ufak soyulma çizilme yok sıfır gibi hala. Arkadasım da slim denilen kılıflarla kullandı ve onun cihazıda aynı böyle görseldeki gibi oldu.

Edit: Farkındaysanız cihazı tutuşunuza göre parmaklarınızın hareket ettiği bölümün altı soyulmuş. Yani bariz kılıftan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 11 Eylül 2016; 16:09:49 >
  • Hangi tür kılıf kullanalım soyulma olmaması için?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Hangi tür kılıf kullanalım soyulma olmaması için?
    Ben uzun zamandır aynı rengi kullanıyorum silikon kılıf ve ekran koruyucu ile, hala sıfır ayarında. Ne soyulma, ne bi çiziği var. Kesinlikle başka etkenlerden dolayı cihazınız bu hale gelmiş, zaten fotoğraflarda oluşan kısa çizgilerden de (yan kısımlarda bulunan minik çizik vari şeyler) belli oluyor bu durum. Boya atması bu şekilde olmaz, kullandığınız kılıftan kaynaklı sanırım diğer arkadaşlarında dediği gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.