Şimdi Ara

6s'ten S7 Edge'ye Geçilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben eskiden bir android ( LG G2 ) kullanıcısı idim. Yakşalık 4 gün sonra tam tamına 7 aylık bir iOs kullanıcısı olucam. Fakat Samsung'un çıkarttığı bu S7 Edge modeli gerçekten çok hoşuma gitti. Hem gelecek 7.0 güncellemesiyle ( beta sürümlerini yükleyenler oldukça memnun kaldığını söyledi ) telefon ciddi anlamda iyileştirme geldi hemde iOs'a göre daha rahat kullanıma sahip.

Sizce 6s'i s7 edge takaslamam mantıklı olur mu? Lütfen değerli yorumlarını bir kaç cümle, madde vs. yazarsanız sevinirim. Şimdiden donanım haber üyeleri, admin ve üst seviyede ki arkadaşlara teşekkürlerimi iletirim..

• Mantıklı olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung s7 edge çok güzel bir cihaz ama İphone'dan,S7 Edge'e Geçmeye değmez bence,İphone 6sde gayet güçlü ve iyi bir cihaz
  • 6 olsa tamam da 6s'ten geçmeye değmez bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence s8'i gör derim. 2-3 ay kaldı.

• Telefonu hakkını vererek kullanacağım diyorsan geçiş yap kesinlikle s7 edge, yetenekleri en üstün android telefon ama iki sene sonra iki telefonun fiyatları ne olur bunu düşünürsen cevap belli iphone 6s
  • Özgürlük istiyorsan koşa koşa geç

• Ne özgürlükmüş ya,ne yapacak yani adam S7 Edge'e geçince farklı olarak?

Gene internete girecek. Facebookta duvarda bugün şunlar oldu diye paylaşacak. Yani şuan kafasına silah dayayarak mı,veya hapishane koğuşunda mı yapıyor bunları? Hayır!? Yani öyle ki. Geçmesine hiç gerek yok. 6S ömrünü bitiresiye kadar kullanabilir arkadaşımız. S7 Edge'in bir kaç fasarya özelliği için. O kadar para kıymaya gerek yok. Servisi de ayrı dert zaten,bir de başına bela almasın.
  • İntaharın daha acısız yolları var bence onları dene...
  • Birisi 6s plus, diğeri S7 edge (gear vr ile). Plus'a bir miktar para verip alıcam, s7 edge ise kafa kafaya. Sizce hangini tercih edeyim, tarafsız bir yorum istiyorum sizlerden?
  • ben iphone 5sten s7 edge'ye geçtim çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

İntaharın daha acısız yolları var bence onları dene...

Al sana Apple fanı

• Değer hocam s8 için bekleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.