Şimdi Ara

7-0 Kimseyi Yanıltmasın. Hakemlere Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karabük maçını rahat aldık. Ancak alınan farklı skor hakemin kararlarını gölgede bırakmamalı. Oyuna hızlı başlıyoruz, oyunun yönünü çabuk değiştirerek maçın başında rakibi bunaltıyoruz. Hakemler tam da bu noktada devreye giriyorlar. Basit faullerle, kartlarla, avantajları uygulatmamakla tempoyu düşürüyorlar. Bugün skoru erken bulamasaydık hakem bildiğini okuyacaktı.

İlk devredeki FB maçında Cüneyt Çakır'ın yaptığı gibi gri pozisyonlarda ince ince doğranıyoruz. Olmayan penaltı falan icad etmiyorlar, çok ince çalışıyorlar. Hoca işin farkında sanıyorum ama adam ne yapsın? Bu hakemlerle şampiyonluk biraz zor.

• Haftaya sınırdaki 2 futbolcumuz sarı kart görür,banko.
  • 8 faul 4 sarı kart şaka gibi
  • Haftaya feghouli ve mariano cezalı duruma düşürmek için ellerinden geleni yapıcaklar.Oynarsa fernando yu da kovalıcak hakem bakın görürsünüz.İnşallah fatih hocam skoru erkenden aldırır devre arası kenara alır ikisinide.
  • İçerdeki maçları her türlü kazanırız Konya bu sene çok dişli bir rakip değil. Keşke Mariano ve Feghouli sarı görselerdi iç sahada çekselerdi cezalarını. Deplasmanda yedek kadro çok zorlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

8 faul 4 sarı kart şaka gibi

Hocam seninle hafta içinde bu konuyu konuştuk hatırlarsan. Aynen korktuğumuz gibi oldu. Ve maalesef bu iş kurumsallaşmaya başladı. Karabük yarım saat direnebilseydi hakem yapacağını yapacaktı. Baktı ki GS a gücü yetmeyecek, skor 2-0 oldu vazgeçer gibi oldu. Resmen tiyatro izliyoruz.

Uyduruk penaltı çal, ofsayttan gol ver ama takımın temposunu kesme be kardeşim. Tabii bariz hata yapsalar puanları kırılacak, tepki alacaklar. O yüzden böyle inceden çalışıyorlar, gri pozisyonlarda doğruyorlar.
  • bizi bir maçta sağlam doğrayacaklar ah vah vah diyeceğiz ama iş işten geçmiş olacak , her maç bizim futbolcuları kolluyorlar kart penaltı sindirme vs vs . bunu görmemek için kör olmak lazım , Galatasaray dursun yüzünden sinmiş takım gibi gözüküyor , Ünal Aysal: "Başında bir aslan olan kuzular ordusu, başında kuzu olan aslanlar ordusunu her zaman yener"
    der geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cas hızı 9-11 çok fark eder mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birileri gibi ağlamazsak bu böyle devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

İçerdeki maçları her türlü kazanırız Konya bu sene çok dişli bir rakip değil. Keşke Mariano ve Feghouli sarı görselerdi iç sahada çekselerdi cezalarını. Deplasmanda yedek kadro çok zorlanır.

Aslında bu maç karabükün halinden bu skorun olacağı az çok belliydi.geçen bursa macinda en azindan feguli sarı görmesini istemiştim. Fener maçında mariano olmalı onun için konya maçında linnesi oynatmalı mariano yu riske etmemeliyiz.feguli de ise oraya onun yerine yasinı ben bu performansıyla oynatmam .sinan yasinden iyi ama gomisin alternatifi sadece o var.ha şu olabilir feguli riske etmemek için kulübede oturtup sinanı oynatıp maçı elimizde tutarsak gomisin yerine yasin girip sinan forvete yasin sağ açık olabilir.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 3 Mart 2018; 23:34:36 >
  • 4 büyük maç maç kaldı 3 ü içerde 1 i Kadıköyde doğramazlaraa demiyeceğim az doğrarlarsa istediğimizi alırız.

• Ben başka takımlara bu kadar kolay penaltı ve sarı çıktığını görmedim. Maşallah ceza sahası içinde rakip kayıp düşse penaltı oluyor. Adam hafifçe düşüyor hop sarı kart. Gri pozisyonların hepsi rakibe veriliyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Oyunun başında golümüzün verilmediği, Daneyerin kırmızı görmediği Fb maçını mı diyorsun? Sizin de penaltı verilmedi o maç. 2 tarafı da temiz katletmişti. Birşeye vurgu yapmaya çalışıyorsun bari düzgün bir maçtan örnek ver.

Sen benim dediğimi çok yanlış anlamışsın. Yazdıklarımı bir daha oku. İşte tam bu yüzden konu açmaktan nefret ediyorum. He tamam. Cüneyt şahane maç yönetti. Bye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

quote:

Oyunun başında golümüzün verilmediği, Daneyerin kırmızı görmediği Fb maçını mı diyorsun? Sizin de penaltı verilmedi o maç. 2 tarafı da temiz katletmişti. Birşeye vurgu yapmaya çalışıyorsun bari düzgün bir maçtan örnek ver.

Sen benim dediğimi çok yanlış anlamışsın. Yazdıklarımı bir daha oku. İşte tam bu yüzden konu açmaktan nefret ediyorum. He tamam. Cüneyt şahane maç yönetti. Bye.

Cüneyt şahane maç yönetmedi, ama maç içindeki bariz hataları yok sayıp oyunu yavaşlatıyor diye o maçı örnek verirsen de çok saçma olur. Kusura bakma baltalamak istemedim. Siliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemena

quote:

Cüneyt şahane maç yönetmedi, ama maç içindeki bariz hataları yok sayıp oyunu yavaşlatıyor diye o maçı örnek verirsen de çok saçma olur. Kusura bakma baltalamak istemedim. Siliyorum

Silmene gerek yok. O da senin futbol görüşün. Sorun hatalı ofsayt ya da penaltı değil. Hakem hatası futbolun doğasında var. Ancak özellikle maçın başında oyunu soğutacak saçma sapan kararlar nedense hep bizim maçlara denk geliyor. GS-FB maçının ilk 15 dakikasını tekrar izle dikkat et. Ya da etme. En büyük takım senin takımın zaten. Futbol konuşmaya çalışıyoruz. Amaç sana o hata yapıldı, bana bu hata yapıldı diye atışmak değil.

Bu hakemlerle birileri şampiyon olacak ama güzel futbol izlemek hayal.

• Ligin ilk yarısında da hakemlerden çok çektik. Ama Tudor'un korkak oynattığı futbol yüzünden hakemlerin yaptığı eyyamlar gözden hep kaçtı. Hatta çoğu kişi top mu oynuyoruz ki hakeme laf atıyorsunuz diyordu. Bazen kötü oynasan bile maçlardan puan veya puanlar ile ayrılman mümkün. Sen kötü oynuyorsun diye hakemin talimatları yerine getirme gibi bir lüksü yok. Resmen lig tiyatro gibi birşey olmuş. Bugün maç erken kopmasa, 0-1 vs vs gibi skorlarla devam etse inanın hakem saç baş bırakmazdı. Farklı galibiyete rağmen çok basit kartlarla yine operasyon yaptı. Hani kazanmak, fark atmak yetmiyor. Hakemler nasıl zarar veririm, talimatları nasıl yerine getiririm kafasında.
  • Aslinda Mete Kalkavanin bu maca verilmesi buyuk sans oldu bizim icin. Biraz disli rakip olsa bitirirdi bizi Mete ona ragmen komedi gibi 4 sari gosterdi.

• Haftaya belki Mariano ve Feghoulinin ayağına basarlar ve sarı kart görür cezalı duruma düşer.
  • Fark etmişsinizdir dün feghoulinin buz gibi golünü ofsayt diye yedi, yani her maç muhakkak bir zararları dokunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Haftaya belki Mariano ve Feghoulinin ayağına basarlar ve sarı kart görür cezalı duruma düşer.

Dedin ve pepenin parmağı kırıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.