Şimdi Ara

7.1 Kulaklık önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Rampage snr5 var ama 7.1 degil souround sanırsam 3 yıl idare etti beni dahada eder ama 7.1 in oyunlardaki avantajını herkes biliyor sanırım
    gamepower medusa js donkey 710 711 gibi modeller beni üzermi rampage sn r5 den bir farkı olurmu çünkü onlar gerçek 7.1 degil zaten de bilmiyorum yani ne kadar etkili olur varmı bilgisi olan bütçem 200

• Rampage sn rw 1 alın.
    Kozmik Karıncayoutube
    1 MİLYON ABONE ÖZEL !!
    https://www.youtube.com/watch?v=g_-ntY4M98s&t=25s
  • kozmik karıncanın o videosuna bakarak rampage sn rw 1 aldım, pişmanım, 7.1 berbat.
    forumda bu kulaklığı alan ayarlarını soran bi arkadaşta kulaklığı değiştirmiş; https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138877975
    ayarlarını mı yapamadım diye bakmadığım kaynak video kalmadı, bütün ayarlarını yaptım, sonuç berbat.
    bildiğim kadarıyla youtube'den para kazandıkları için başka yardımcı programlarla kullanıyor, kulaklık gibi ekipmanlardanda reklam alıyorlar.
    bizde inanıp çin yan sanayisi ürünlere para verip alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehterann -- 30 Haziran 2019; 21:32:19 >

• Sanal 7.1ler çöp hatta stereo olarak daha iyi ses kasiliyor gercek 7.1leri bilmem ama ben olsam oyuncu kulakligi sacmaligi yerine 7.1 olmayan hi-res gercek ses kalitesi olan kulaklik alirim oylede yapicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Sanal 7.1ler çöp hatta stereo olarak daha iyi ses kasiliyor gercek 7.1leri bilmem ama ben olsam oyuncu kulakligi sacmaligi yerine 7.1 olmayan hi-res gercek ses kalitesi olan kulaklik alirim oylede yapicam

150-300 euro bandında kulaklık ne önerirsiniz hocam, wireless olması iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Conor McGregor

150-300 euro bandında kulaklık ne önerirsiniz hocam, wireless olması iyi olur

Alıntıları Göster

aradan yaklasik 1.5 sene gecmis bu şeyleri takip etmeyeli çok oldu şuan ne alinir bilgim yok açikcasi:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.