arkadaşım ben yeni başlicam bu oyuna. Bu serverı indirdim ama oyuna giremedim bi türlü. Yardımcı olursanız sevinirim
SUANLIK SERVERDE SORUN VAR ARKADSIM SERVER YENİ OLDU İÇİN TESTLER FELAN YAPIORUZ AMA EN KISA ZAMANDA SORUNLAR HALLEDİLCEK
quote:
Orjinalden alıntı: ByMaNyAx
SERVER ONLİNE ARKADASLAR BEKLELERİZ 7/24
ama simdi kapandi
arkdaslar serverdeki sorunlar halledildi hepinizi bekleriz su anda online server buyrrun girin
ya keşke 2 parçaya ayırsaydınız ben 2. yi indiriyom simdi diyerleride yarın artık mail atsam ne kadar surede açarsınıoz
mail atarsan su anda acılır
bisi sorucam sitede blood castle felan geri sayim yapmiyor neden ? yoksa browserimda mi sorun war Bloodcastle ON DevilSquareON DEC 1 ON DEC 2 ON ENE 1 ON ENE 2 ON bu?
arkadaslar tek kelmeyle harika bi serwer bece kacirmayin bakın serwer 7/24 kesintisiz acikk exp:1000 lag:00000 surum 1.02d bole bı serwer bi daha zor bulursunuz ayrica dark lord dahil oyundaki tum skiller calisio eger gelirseniz size oyunda yardimci olabilirim oyundaki nickim DarkTerror haydi herkes buaraya!!!!!!!!!!!!!!!
Orjinalden alıntı: Gingers
bisi sorucam sitede blood castle felan geri sayim yapmiyor neden ? yoksa browserimda mi sorun war Bloodcastle ON DevilSquareON DEC 1 ON DEC 2 ON ENE 1 ON ENE 2 ON bu?
thegameee ben gelmek istiyorum ama 1.02d de sorunum var hatta topic açtım yardım olabilirsen kesin gelirim zaten bu sıralar 1000x exp li bir server arıyordum
kardes okudum sorununuda bende bilmiorum ki bazen benim alet isininca ole hata werio ama normalde makinayi fazla kasmazsan olmass herhalde
arkdaslar server gün gecdikce güzellesio we cogalıo gercekden zevkli bir server burda gercekden zevk alcagınızdan emin müthis bir server oldu hepinizi beklerim
DEATH
sizin siteye her girdiğimde değişmiş oluyo
yawas yaws bişeleride yapıoruz işde daha güsel ve daha iiye doru gidioruz zaten server 7/24 ONLİNE daha iisini bulamassınız
kardes sizin client linkleri ölmüş daha dogrusu parid açılmıyo bi bakarmısınız
ARKADASLAR SERVERDE SORUNU OLAN VARMI WEYA Bİ ÖNERİSİ OLAN VARSA YASSIN
1.serverda spot varmı? 2.serverın versiyonu hep böyle mi kalcak? değiştirilmeyeceğinin garanitisini verirmisiniz? 3.serverın kapanmayacağının garantisini verirmisiniz? boşa kasmayalım
bu 3 sorunun cevabını admin veya gm arkadaş verirse sevininirm
clientlarin 4unu de rapidshare a yuklemeniz sacma olmu$
arkdaslar spot var serverin versiyonu deişmicek daha sora serverde kapanmıcak yane içiniz rahat olsun clintleride hepsini bi araya topluorum şidmi
quote:
Orjinalden alıntı: Method Man
1.serverda spot varmı? 2.serverın versiyonu hep böyle mi kalcak? değiştirilmeyeceğinin garanitisini verirmisiniz? 3.serverın kapanmayacağının garantisini verirmisiniz? boşa kasmayalım
bu 3 sorunun cevabını admin veya gm arkadaş verirse sevininirm
1. serwerda daviasta lost7de ve atlansta istemedigin kadar spot war 2.ben playerim ama serwer 1.02d kalacigina eminim 3.serwer kapanmaz cunku bu adamlar işini bilio ole emek hırsızı adamlar degil 1 kisi bile olsak serwera tum gece acik birakiolar oda fedakarlik isteyen Önemli: Arkadaslar benim bu serwerda hicbir yetkim yok sadece playerim serwera rekamini yapma nedenim ise gercekten saglam bir serwer oldugu icindir girin ve gorun sizde begenceksinizcunku bu serwer tam playerlarin istediklerine gore duzenlenmis bi serwer[