Şimdi Ara

7/24 MU-DEATH YENİLENDİ (TÜRK SERVERİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
5.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reset attıktan sonra basılmış olan stat lar aynı şekilde kalıyor mu? yoksa Her reset sonrası belli bir stat mı veriliyor?
    Ve res için herhangi bi ödeme yapılıyor mu (zen, jevel vb.)
  • arkdaslar res atınca pointler sıfırlanıor +400 ponit verilior her resde katlanarak gidior mesela ilk res 400 point 2. res 800 point ayrıca reslerde herhangi bir ücretlendirme yok
  • server ne zman acilcak??
  • bu arada clienti tekrar koyucam siteye ordan clienti olmayanlar ordan indirebilir
  • urasıoruz ins bugün hallolur
  • acc alımını hotmailden atsak oluomu
  • o adrese herhangi bir mail hesabından mail atmanız yeterli
  • abi ne zaman online oluosun bn sana maili yoladım en kısa sürede acc mi alırsın işallah :D bncede türkiyenin en iyi serveri oldu yaklaşık 100 serverde oynadim böle güzel türk serveri görmedim (mubergama hariç o ekoldür:D)
  • abi ben aha yeni geldim o söylediğin oyuna üye olmak için para gerekirmi ve sitesinisöylermisin
  • ya ben şimdi clienti indirdim, hesabıın açılmasını bekliyorum da, deneme amaçlı launcher dan oyuna girdiğimde bağlantı kesildi diyor, clienti birdaha mı indirmem gerekiyor anlayamadım orasını, sorun bendemi yani?
  • server kapali
  • tamam saol, yeniden indirmeye başlamıştım, sınırlı olduğu için internet, çok saol
  • arkdaslar clienti indireyen kalmasın sora bi daha zor bulursunuz

BU ARADA ÖNEMLİ BİR UYARI

YENİ LUNCHER rinizde Yer Alan Server Add: Yerine

mu-death.servegame.com

YAZMAYI KESİNLİKLE UNUTMAYIN
  • mujdemi isterim arkadaslar serwer bidaha kapanmamak uzere online!!!!!!!!!!!!!!!!!! herkese basarilarrrr
  • ARKADASLAR SERVER ONLİNEE ARTIQ
  • ACC LARDA MAİL ADRESİNİZE YOLLANCAKDIR
  • beyler uyuyonuz mu ya serwer acik valla ben kasiyom haberiniz ola!!!
  • BEYLER İLK RESİİMİ ATİCAM SİZ HALA YOKSUNUZ YAWWWWWWWWWWWWWW NERDESİNİZ KALKİN KOSUN DEATHMUYA!!!!!!!!

• acc açılsa koşa koşa gelcem,elim alışsın diye başka servera girdim de 127 lik elf kastım şimdi, acc ne kadar çabuk açılırsa, diğerini o kadar çabuk bırakabilirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.