Şimdi Ara

7/24 MU-DEATH YENİLENDİ (TÜRK SERVERİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU ARADA FORUM SİTEMİZ ACILDI HER TÜRLÜ SORUNU,İSTEKLERİNİZİ ORDAN BİLDİREBİLİRSİNİZ
  • ADRESİ YAZMAYI UNUTTUM Mu-Death Forum
  • yine mi kapalı oyun
  • ya oyun neden offline ikide bir dc yiyom
  • bende baslıcam ark 1.ymis kascak beni bizmu artık benim gozumde yalan oldu insallah bu server ole olmaz
  • hemen gel sana para item yardımı yaparım istersen kasarım...ama önce server açılsın
  • olm beni server 1. kascak yardıma ihtiyacim yok ismi execution buyuk kucuk harf i bilmiom ama 1 gunde reset atan ilk mg olcam
  • ahaha ben orda 2.5 saat kasdim 300 birsey ler oldum ve hic kasmadım hep goldmedal topladım hec skill ruen blade cikmiyinca bende biraktim
  • ben execution u tanıyom iyi biridir adam BK lvli yüksek resi var üstü full +9 set ve devil wings
  • execituon ark olur gorceksiniz 1. ben olcam onuda geccem zuhah dw accam once 220 lvl olduktan sona beni infaz cıgım kascak (execution un tukcesi ) 2.nesil mg kanadı skilli rune :D bide set yapces bana son olrak bide guilde gircem o kadar ama umut yardım yapmak istiyosan yardımlara acıgım

• ben hlaa giremiom mu-death.servergame.com yazdığım halde, acc nin açılıp açılmadığına dair mesaj uzun zamandır gelmedi üstelik hem hotmail emde gmail den atmış olmama rağmen, ya biras da bana bakın

• suan server kapalı stada spotlar konuyomus acılsada talga beni kassa
  • ne zmn açılır? forumda yazmıo da
  • forumda yazio en gec bu gece yazio
  • e şimdi bu gecedeyiz, gece yarısına girces hala yoq

• ya bende sorun var, acc alımı için msn ekleyin gmail kitlendi denmiş, benim msn e kimse eklenmio :((((((((

biri beni ekleyebilirmi hesap bilgilerini sölesem

msn = lance_tr_06@hotmail.com

serverlar olmasa bile ben 7/24üm

ya benimlede ilgilenin ilgi istiorum (neyse yeter çok oldu )

• offf ya yine mi kapalı bu serverrrrr
  • eet, açılsa da benim acc yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draziw -- 29 Haziran 2006; 9:25:14 >

• arkadaşlar mu death ın sitesindeki videoyu indirmenizi öneririm nasıl bir oyunu oynadıgınızı daha iyi anlıyorsunuz o videoyu izleyince bu oyuna yeniden baglandım insana işte ben böyle bir oyun oynuyorum dedirtecek bir video

edit=ses özelligi ile orjinalligi kalıyor sesi acıp izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tReX-- -- 29 Haziran 2006; 15:16:24 >
  • bide arkadaşlar başka muonline videosu biliyorsanız ama böyle wallpaperli yani gercek gibi olan videolar buraya link verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.