Şimdi Ara

7/24 MU-DEATH YENİLENDİ (TÜRK SERVERİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu serveri bi kac gün once hacked trex fln yazdi bende biraktim
  • onu gm arkadslardan biri yazdı
  • niye ole birsey yaptialr ?? baq oyuncu kaybetti suan baskamuya basladım oyle birsey yazmasydi benim arklarimda gelcekdi ama dedi hacked trex pc niz elimde fln bende biraktim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMaNyAx

onu gm arkadslardan biri yazdı

aga bu cvp kımseyi inandirmaz ama eger gercekten oyleyse sen o gmı meslekden al o zaman yarin bi rica ediyimde gmden benim adimida reklam yapsın yaws bahadirdan ne farkıımız war tig gibi delıkanliyiz zuahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 29 Haziran 2006; 15:46:23 >

• sizin internet sitesindeki hiç bi link çalışmıyooooooooooo
    şu vidyoyu mrk ettim indiremedim, clicker ı denedim o yoktu bende inmio, f11-12 mod u da indirem dedim o da peltttttttttttttttttttttt

• versiyon deişti ya, yeni client çekmem gerekirmi? hatta daha önemlisi yeni client varmı? varsa nerde :D
    varsa bi lançır ve main upload plzz, bide deişen dosyaları :D
  • ARKDASLAR VERSİYON DEİŞTİ SU AN TEST ASAMASINDAYIZ CLİENT İ DE BU AKSAM SİTEYE KOYACAGIZ
  • tamam , çok saolun

beni bi yetkili msn e ekleyebilirmi account almam için, ben ekliyemeyorum da kimseyi, bozuldu :P

mail 3. kez attım, ulaşıp ulaşmadıından emin deelim, forumdan özel mesaj atsam olurmu veya?

hesap istiom yaf :D

lance_tr_06@hotmail.com

şimdiden ilginis için saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUBARAN

ben bu serveri bi kac gün once hacked trex fln yazdi bende biraktim

ben yazdim baran bakalm senin gibi kac kisi war die.keyfin bilir istedigin servera basla kardes
  • FORUM SİTEMİZ HİZMETE GİRMİSİTİR GEREKLİ BİLGİLER,İSTEK VE ARZULARINIZ,SİKAYETLERİNŞZİ BURDA DİLE GETİREBİLİRSİNİZ

www.mu-death.tr.cx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMaNyAx -- 30 Haziran 2006; 5:32:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: MUBARAN

ben bu serveri bi kac gün once hacked trex fln yazdi bende biraktim

ben yazdim baran bakalm senin gibi kac kisi war die.keyfin bilir istedigin servera basla kardes

Ben ne bilem senin yazdigini server hacklencek ben kascam orayı trex hackded yazdi dolasdim biraz sonra ciktim dedim simdi bu adam kundumda atar :D diye ciktim bende
  • ben acc için mail gönderdim ne zaman acarsınız
  • abi kaydettim hiç cevap vermmiyon ama
  • biles bug yada life bug felan varmi??

bide reset lvl kac ve reset zen nekadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 30 Haziran 2006; 17:59:52 >
  • resewt atinca itemler gidiyomu pointler kaliyomu pointler gidiyosa kac point geliyo bende ama soru soruyom
  • reset atınca itemler gitmio 400 lvl de res+400 point
    bles bug var

son olarak da acc için bymanyax@hotmail.com u ekleyin
  • sağol 40 lvl sonra resi atıyorum
  • server neden kapandi
  • evet çok uzun zamandır kapalı(2 gün :D)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.