bide bazı ilginçlikler var.point sistemi habire değişiyo bi 7 point olyo sonra 6 ya düşüyo sonra tekrara 7 olyo bi garip yani.bazı adamlar.torpilli gibi adamin ustunde exc full set oluyo bi günde ben anlıyamadım bi anlatırmısınız
ben uzun zamandır oyuna girmedim(tatil için erdeğe gitmiştim)ne gibi değişikler oldu bilmiyorum ama server kapalıydı en son
arkdaslar server kısa bir sürelik kapalıdır
neden ki
server yer deiştirdi hemde alt yapı calısmaları var
oke reslenmicek dimi hesaplar durcak
o konuda pek bi bilgim yok aslında ama sanırım reslenmicek
arkdaslar server tekrardan bomba gibi bir sekilde hizmete girmişdir
acc almak içinde mudeathacc@hotmail.com adresini ekleyip admin arkadasdan acc isteyebilirsiniz
Server'in Hayırlı olması dileklerimle kardeşim
saol tesekkür ederim beklerim arkadslar hepiniz 0 lag
arkdaslar bence bu sefer cok güzel bir server oldu iş işden gecmeden gelin derim
Evet Arkadaslar Mu-Death Yine Sizlerle Bugun saat 19.00 Da Tamamen Açiliyomuş Eski Version'a Dönülüyor
Server Bilgileri Version:99b Exp:1000 Drop:%75 lvl Res:400 Res point:400
yaff su serwera bi site acsaniz adam gibi cok gusel olcak acin bi site bakin uye sayisi ne kadar fark etcek accountlari gene siz onaylayip acarsaniz sorun oysa cozumu basit yani
Ya onlar Basit oldugunu biliyolardir ama herkesin acc alip oyun içinde küfür etmelerini vs. yapmalarini istemezler ok
arkdaslar gercekden ilgiliniz için cok tskrler serverde ortam sayenizde cok güsel:
ya foruma bi acc yazsaydiniz bi denemk icin giren olurdu nasil olsa bi degisiklik yapamio kimse iyi olmazmiydi?
öle sacma seymi olur sanki acc almak cok zor bişey
bu arada ilk resimi attım watana millete hayırlı olsun bakalım