e tabi paso 97d+99 oynarsanız 1.02d clientiniz yoktur elbet
ben indirdim girdim oyuna güzel server lag 0
lag 0 ama skill silah yoq saticilarda
lag 0 ama skill silah yoq saticilarda yaw benim char silinmis niye???
yaw bu oyunda hic kalp gold medal fln dusmuyomu biz nasıl set yapcaz??
setler düsüo yerde davias kalede felan sora cerezler felan düsüo yane set
kalp fln dusmuyomu ??
arkadaslar crackerlari toplayin daviasta cok dusuo icinden thunder we dark phonix luckkli addli itemler dusuo
yalniz arkadaslar suan sqlde kuck bi sorun war ondn dolayi charlarda bi sorun yasandi ama sabaha kadar hersey duzelcek admin iş basinda!!!!!!!
arkadaslar elimizde olmayan sebeplerden dolayı server kapalı su anlık sabaha weya öglene kadar sorun halledilcekdir
Öncelikle yeni server iniz hayırlı olsun. ismini bir kaç gün önce duymama rağmen çalıştığım için client i indirip denememiştim. Şu anda da eğer yanlış link e tıklamıyorsam eğer sanırım full client link i bozuk. Yaklaşık 3 ay boyunca bu oyunun 97d 99 versiyonunu oynadım. Hala da oynuyorum. Eski bi versiyon olduğundan dolayı bazı haritalar yok. Hatta Dark Lord karakteri bile yok. O Server in özellikleri: Exp: 150x Drpo: 70X Bu exp değerine rağmen yaklaşık 3 aylık bir süre zarfında da 125 reset lik bi Soul Master karakteri sahibi oldum. Ki 200 reset sayısını geçmiş insanlar var. Sanırım şu anda sizin server'inizdeki exp 1000x, Ve temmuz a kadar da 2000x olarak belirlenmiş. Size şunu söyleyebilirim server ınızın şu andaki exp oranı çok yüksek. Çok kısa bir sürede full stat bi karakter yapılabilir. Dolayısıyla da bu oyun zamanla sıkıcı gelir. Bi fun server ini denemek için oynamıştım. (Exp 20.000x) Yeni res atıp bc ye girdiğimde, 15 dakika içersinde bi res daha atılabiliyordu. Anlatmak istediğim gibi, eğer bu server in sürekli bir player leri olsun istiyorsaniz exp oranını biraz daha indirmenizi tavsiye ederim. Yoksa 1-2 ay sonra oyundan sıkıp bırakanlar olacaktır. Tecrübeyle sabit...
vaaay ilginç kişilik AgorafabiA hosgeldin aramıza
ya kardes benim sonuncu parça kalmıştı sadece onu siteden kaldırmışsınız onun linkini versene sadece onu indiriyim diyerleriyle uğraşmıyım
tamam döncem ben sana
Daha önce client 3 parça iken 1.ci part i indirdikten sonra linkler kaldırılmış. Hepsi bir araya getirilmiş. Ama o download link ine tıkladığım zaman da aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
Error The link you have clicked is not available.
Server inizi bi deneyeyim bakalım. Eğer güzel olursa ekip olarak gelebiliriz. (Yaklaşık 20 kişilik bi grup :) )
serwerdan suphen olmasin abi ben bi player olarak serwera 10 uzerinden 10 weririm yani suan bence turkiyede bunduan ii serwer yok
davias 3 de güzel bi spot var ama defansım çok kötübb için yüzük görevi yapılıyomuş nasıl yapıldığını bilen varmı?