Şimdi Ara

7.24b Yama Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "7.24b, buradaki b, balans ayarının kısaltması!"
    https://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/724b-yama-notlari

• Y-y-yasuo buff ?
  • oksi ağbi
  • ciddi anlamda yasuo ya buff geliyor ben anlam veremiyorum amaçları ney
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    yasuonun win rate elo yükseldikçe azalıyor.Bronzda 60 sonra 50 40 30 20 gibi düşünebilirsinama işin garibi qsunu bufflamaları şaşırttı.
  • Daha

Fazla

800k

Görmek

Istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

yasuonun win rate elo yükseldikçe azalıyor.Bronzda 60 sonra 50 40 30 20 gibi düşünebilirsinama işin garibi qsunu bufflamaları şaşırttı.

herşeyin win rate e göre ayarlanıyor olmaması lazım yasuo buff gelecek sonra champ olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    son şampiyon demek istedin sanırım.Yasuo şuan toplanede oynanıyor midde fazla tokatlandığı için,haliyle toptaki tanklar karşısında qsu tanklara hasar vermiyor,onu biraz arttırmışlar.Bana kalsa zaten skillsetinde değişim olması lazım
  • quote:

son şampiyon demek istedin sanırım.Yasuo şuan toplanede oynanıyor midde fazla tokatlandığı için,haliyle toptaki tanklar karşısında qsu tanklara hasar vermiyor,onu biraz arttırmışlar.Bana kalsa zaten skillsetinde değişim olması lazım

Aynen son demek istedim sonra yazmışım :) valla tanklara karşı zayıf diyede zaten çok seçilen skill setinden ve popülerliğinden dolayı her maç gördüğümüz bi şampiyona buff gelmesi pek açıklanabilir değil. Ben sıralı seçim olmadan normal maçta vayne yasuo zed rengar görmekten bunaldığım için bunlara buff gelince deliriyorum.
  • Şuan bu yama geldi mi oyuna ?
    Hocam içimden bir his yasuoya bişeyler olacak diyor.Riotun genel politikası nerften öldürmeden önce ufak bi bufflayıp öldürmek2 3 ay sonrada dövüşçü updatei yaparlar geri sokarlar.Yasuonun kritik pasifi kalkabilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam içimden bir his yasuoya bişeyler olacak diyor.Riotun genel politikası nerften öldürmeden önce ufak bi bufflayıp öldürmek2 3 ay sonrada dövüşçü updatei yaparlar geri sokarlar.Yasuonun kritik pasifi kalkabilir belki

yasuo hater değilim fakat çok fazla alınıyor ve ben çeşitlilikte yanayım sıkıntım o
  • Yasuo banlanır sıkıntı biter neden bu kadar dert ediyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.