Şimdi Ara

7-8 bine araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8-9'a şahin alınabilir Mis gibide binilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samaradan şahinden daha iyidir favorit tavsiye ederim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-orjinal-boyasi-sifir-masrafsiz-favorit-473458202/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 25 Ağustos 2017; 11:57:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr
    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&maxPrice=2000&minPrice=1000&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING

bu paraya almanyada 525 var.. biz lada bile alamıyoruz.
    https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-bmw-320-d-cat-touring-msport-rossano-veneto/249378953.html?ref=srp

BMW 525 fiyatı 2000 Euro, yani konuyu açan arkadaşın baktığı fiyatlar..

7-8 bine araç tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manisa_tr -- 25 Ağustos 2017; 16:21:42 >

• Arkadaşlar bu araç mesai arkadaşımın,kendisi yeni araç aldı,bu aracını satıyor.Tavsiye ederim,ilgilenen varsa p.m den mesaj atarsa yardımcı olurum.fiyat konusu da dahil.Hile hurda yapacak bir arkadaş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanjiro Kamado -- 25 Ağustos 2017; 23:38:7 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:55:12 >
  • Dostum,piyasasını bilemem ama araç bakımlı,arkadaş aracıyla ilgili birisi,10.700 falan istiyordu,fiyatı aşağı çekti.Pazarlık konusunda yardımcı oluruz,Bildiğim bir araba.Düşünen varsa değerlendirsin derim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:54:59 >
  • Dostum piyasadan ve eski araçlardan anlamam,içine sineni al.
  • 7 sene skoda favorit, 4 sene de lada samara kullandım. Her iki arabada da vize zamanı dışında kolay kolay sanayiye gitmedim. Temizini bulursan her ikisi de işini görür. Vega komşumda vardı. 8250 ye aldı. 3000 liraya yakın masraf etti. Dertleri bitmeyince elden çıkardı. Samara ile Denizliden Aydına 4 kişilik aile ve bagaj dolu 28 liraya gidiyorum. Sürekli gider gelirim daha 30 liralık almadı.

• vadamama V kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü

Abi mesela bu 3000 tlyi neye harcadı? Ben de alırsam harcamak zorundamıyım Lada Vega ya?

Araba bakımlıysa masraf etmezsiniz. Ama illaki ufak tefek masraflarınız olur. Arkadaşımın termostatla ile ilgili sıkıntısı oldu. Hararetten dolayı motor açıldı. Ön takım frenler, cam motorları. Hatta satarken benzin pompası arada çalışmazdı bu yüzden araba da çalışmazdı. Arka koltuğu kaldırıp benzin pompasını kurcalardı öyle çalışırdı. Yaptırmadan bu şekilde sattı. Ladaların kronik hastalığı elektrik tesisatlarıdır.

Samara mı vega mı diyecek olursan ben samara derim. Samaranın kullanımı vegaya göre daha güzel.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:54:19 >
  • degisik kullanıcısına yanıt
    az masraflı araba yoktur hocam her arabanın masrafı vardır 7 8 bine alınan arabanın masrafıda dertli olur.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Parçası pahalıdır. Çok yakar.

Bize en uygunu çıtır hasarlı, memurdan, bayandan çok temiz araçlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü

Samara da çok antika.. Ben Daewoo Nexia ile 97 Clio arasındayım şuan.

Nexia ben de çok düşündüm. Az önce sahibindene baktım. Türkiye genelinde 32 adet var satılık. Yani piyasada bu arabadan çok az var. Motor ve ön takım belki bulunur ama iç trim ürünü veya kaportada sıkıntı olursa uğraştırır. Nexia ve samarayı karşılaştırmak yanlış olur. Keşke bu ülkede şahin, doğan, lada satılacağına nexia gibi arabalar satılsaydı zamanında.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:53:59 >
  • 10000 civarına çıkabilirseniz proton bakın. 415 veya 416 işinizi görür fazla sorun da çıkarmaz. 415 hyundai 416 mitsubshi motorludur.
    1,5 16 valf lada vega da 10 bin civarına alınabilir gayet ekonomiktir.
    Ama bütçe artmaz derseniz lada samara biçilmiş kaftan.
  • Klimalı flash veya r21ler hakkında ne düşünüyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.