Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 7-8 saat kullanılmış sıfır hatasız çiziksiz Logitech G923 Satın Al 14 Temmuz 2021 01:51 1 1 7-8 saat kullanılmış sıfır hatasız çiziksiz Logitech G923 Ürünü bir zevk ile almıştım. Ancak gün içinde olan işlerimden dolayı ve sürekli kurulum istemesinden dolayı beni yormaya başladı. Alalı bir kenarda durdu zaten, 7-8 saat anca kullanmışımdır. Nokta kusuru yoktur ve tüm aksamları çalışmaktadır. Fatura ve garantisi yoktur (Yurtdışından satın aldığımdan mütevellit...). Uzunca bir süre götürür. G29 setler bile 2800 liralara satılırken TrueForce özellikli bir direksiyon setine çektiğim fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. Samsun içi elden teslim yapabilirim. Şimdiden alana hayırlı olsun ... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Kapalı Kutu Koruma Bandı Üzerinde Logitech G923 Trueforce Direksiyon Seti Logitech MeetUp 4K 120° Ultra HD Konferans Kamerası Sıfır Kapalı Kutu Koruma Bandı Üzerinde Logitech G923 Trueforce Direksiyon Seti 7-8 saat kullanılmış sıfır hatasız çiziksiz Logitech G923
Fiyat; 3500'ten 3150 TL'ye düşmüştür. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Kapalı Kutu Koruma Bandı Üzerinde Logitech G923 Trueforce Direksiyon Seti Logitech MeetUp 4K 120° Ultra HD Konferans Kamerası Sıfır Kapalı Kutu Koruma Bandı Üzerinde Logitech G923 Trueforce Direksiyon Seti 7-8 saat kullanılmış sıfır hatasız çiziksiz Logitech G923