Şimdi Ara

7 Ağustos Sayısal Loto çekilişine Ortak Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sayısal loto 3 haftadır devrediyor ve tahmini büyük ikramiye şu an 6.000.000 TL
    Normalde sayısal lotoda 6 rakam seçiliyor ancak aşağıdaki gibi 2şerli gruplar halinde toplam 20 rakam seçerek bir sistem oluşturdum...Rakamların ardışık gelmeyeceğini öngörerek 20 rakamın tüm altılı kombinasyonları 6720 Tl tutuyor... Tek başıma bu kadar parayı riske edemiyorum zaten o kadar yok. Ancak ortak bulursam oynamayı düşünüyorum...Katılmak isteyen olursa buyursun....

* 49 rakamdan 20 tanesi seçilmiştir.Oynanacak olan rakamlar gri renk ile gösterilmişlerdir.
    * Sistem toplamda 6720 TL tutmaktadır.
    * 20 sayının seçildiği ve tüm ihtimallerin oynandığı sistemlerde toplam 19380 TL'lik bir oyun kurmanız gerekmektedir.Burada kurulan sistemde fark şudur...Ardışık sayılar gelme ihtimali göz ardı edilmektedir.Mesela seçilen rakamlarda 4-5 veya 5-6 veya 39-40 olan tüm kolonlar silinmiştir bu da 20 rakam seçmiş olmamıza rağmen 6720 TL ile böyle bir sistemi kurmamızı sağlamış oluyor.
    * Çıkan sayılar seçtiğimiz rakamlar arasından çıkmış olsa bile ardışık çıkmaları durumunda 6 bilinmeyecektir.Çünkü ardışık tüm kolonlar silinmiştir.
    * 3-4-5-6 bilme durumunda kazanılacak ortalama ikramiyeler aşağıda belirtilmiştir.

6 Bilinirse 1 e 900 kazanır
    5 Bilinirse 1e 4.5 kazanır
    4 Bilinirse %60 kurtarılır
    3 Bilinirse %14 kurtarılır

7 Ağustos Sayısal Loto çekilişine Ortak Aranıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.