Şimdi Ara

12.Sınıf da Devamsızlık Kullanacaklar Dayanışma Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 12.sınıflar olarak devamsızlığımızı nasıl kullanmalıyız nasıl 1 taktik uygulamalıyız neler yapmalıyız

heyet raporu alınca sınırsız gitme hakkımızmı oluyor ?

• Takip
  • uplularım yardımlaşarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elixironn

uplularım yardımlaşarım

• Aklımdaki plan:

İlk dönemde son yazılılara kadar hiç kullanmayıp 30 gün heyet patlatıp son yazılılara girmemek. 30 gün heyet 15 gün 15 tatil ve 15 gün daha normal rapor olarak 60 günlük güzel bir kamp dönemi geçirneyi düşünüyorum. Bundan sonraki planım yok. Bu konuda şekillenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 14 Eylül 2013; 17:50:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda heyet nasıl alınıyor? Benim bildiğim yakalanırsan büyük sorun yaşarsın, hiç tanıdıklardan alan da görmedim?
  • http://azimliyazar.blogspot.com/2013/09/ana-yemek-okul-ygsye-son-2-hafta-aras.html

ctrl f devamsızlık yazın.

heyet almayın gerek yok

sorunuz varsa sorabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaz beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Aklımdaki plan:

İlk dönemde son yazılılara kadar hiç kullanmayıp 30 gün heyet patlatıp son yazılılara girmemek. 30 gün heyet 15 gün 15 tatil ve 15 gün daha normal rapor olarak 60 günlük güzel bir kamp dönemi geçirneyi düşünüyorum. Bundan sonraki planım yok. Bu konuda şekillenir.

aynen bende öyle düşünüyorum hocam ilk yazılılara girip ygs ye kadar okula gitmemeyi düşünüyorum heyer raporu bulurum inş
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1215

quote:

Aklımdaki plan:

aynen bende öyle düşünüyorum hocam ilk yazılılara girip ygs ye kadar okula gitmemeyi düşünüyorum heyer raporu bulurum inş

hocam ortalama tarihleri sölermişiniz ? tam olarak anlamadım
  • hocam benim düşüncem şöyle büyük ihtimal ilk yazılılar 1 ay içerisinde biter belki daha erken ben ondan sonra heyet raporu alabilirsem ygs ye kadar okula gitmeyi düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1215 -- 14 Eylül 2013; 19:50:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1215

hocam benim düşüncem şöyle büyük ihtimal ilk yazılılar 1 ay içerisinde biter belki daha erken ben ondan sonra heyet raporu alabilirsem ygs ye kadar okula gitmeyi düşünmüyorum

hocam bende ilk sınavlarda yüksek tutup 2.sınavlara yakın alacam heyet raporunu sonra ygsye kadar gitmem
  • quote:

Aklımdaki plan:

Kafaya bak booşş

• quote:

quote:

Aklımdaki plan:

Kafaya bak booşş

hocam ne diyorsunuz anlamadık?
  • Heyet raporu kalkdı

• Bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SatanistKesenKedi

Heyet raporu kalkdı

Tam da bundan bahsediyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: SatanistKesenKedi

Heyet raporu kalkdı

heyet raporunu kalktığını söyleyen her hangi 1 resmi bilgi haber varmı ?
  • Resmi gazete yayınlanan yönetmenliği oku.Bugün tekrardan müdure sordum kalkmış.Toplam 45 gün devamsizlik hakkin var

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.