Şimdi Ara

7 ayda süpriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, başlıktada belirttiğim üzere 7 aydır knight oynamıyordum, bu gün bi gireyim bakalım nasıl olmuş neler değişmiş diye oyuna girdim. ancak bir süpriz beni bekliyordu. id ve passwordu girdiğimde "server bakımda tekrar deneyiniz" yazıyordu. bi süre bekledim sonra gördümki hepiniz oyundasınız. başka bi id ile girdim oyuna giriyor ama asıl karakterime 30 dakika arayla girdiğimde hep aynı yazıyla karşılaştım. sizce normalmi düzelirmi yoksa char uçtumu. 7 aydır açıkça söylemek gerekirse knight genelede girmediğimden diğer kısımlarda takıldığımdan ne olduğunu anlamadım. siteye girdim ban felanda yok 7 aydır yatan character'de de olmaz sanırım. ilk üç sayfada buna benzer bir yazı okuyamayınca başlık açtım. eğer forum kirliliği gibi düşünülürse şimdiden özürlerimi kabul edin.

• char uçtuO yazı anca ban yersen veya char iptal olursa karşına çıkar
  • Yemiş Hemde Sınırsızından
    Sitede Bir Süre Sonra SilinioR Ban Yazısı
    Kısaca O Char Puhh OLmuş
  • 7 aydır girilmeyen char nasıl uçuyor peki
  • Sen ban yedigin için mi girmedin oyuna 7 aydır.Eger bu sebepten dolayı girmediysen charın hala banlı
  • hayır ban yememiştim ve şimidye kadar hiç bir charım ban yemedi.işlerim dolayısıyla girmemiştim.
  • Belli bir süresi var onun tam olarak bende bilmiyorum ama o sürede hiç login olmassan char siliniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcs

Belli bir süresi var onun tam olarak bende bilmiyorum ama o sürede hiç login olmassan char siliniyor.

diğer 6 id ilede 7 aydır knight oynamıyordum ancak onlarda hiç bir problem yok.
  • server is maitsassfsdfsdfundergeqwrfasdf gibi yazılar warsa banned
  • "server is undergoing maintenance. please try again later" yazıyor. zaten ban geldiyse tamamen bırakacam ozaman. herşeyim o chardaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunga

"server is undergoing maintenance. please try again later" yazıyor. zaten ban geldiyse tamamen bırakacam ozaman. herşeyim o chardaydı.

ban gecmiş olsun
  • quote:

"server is undergoing maintenance. please try again later" yazıyor. zaten ban geldiyse tamamen bırakacam ozaman. herşeyim o chardaydı.

İşde Ne Güzel Hic Oynamıyon İyi Ban Yemiş Başlama Bu İllet Oyuna
  • 7 ay sonra tekrar bi umut dedin ama ban
    peqi barı ıtemler nasıldı
  • arkadaşlar ben bağımlısı değilim bu oyunun sadece oyalanacağım zamnlar giriyordum. o yüzden umut felan değildi benimkisi ancak okadar uğraş sonra itemler ve paran silinsin . çoğunuza göre çok değerli itemlerim yoktu.
  • Geçmiş olsun ban
  • son bişey sorup yatacağım artık şimiden herkese iyi geceler. sitede ban ile ilgili bir şey gözükmemesi tuhaf.
    sorum şu şimdi aklıma bişey geldi : 13 karakterli id ler ile ilgili bir şeyler yapıldımı şu son 7 ayda ?
  • quote:

son bişey sorup yatacağım artık şimiden herkese iyi geceler. sitede ban ile ilgili bir şey gözükmemesi tuhaf.
    sorum şu şimdi aklıma bişey geldi : 13 karakterli id ler ile ilgili bir şeyler yapıldımı şu son 7 ayda ?

Ewet kardeşim 13 karakterli id ile dupe yapıldığı için bu charlar sılındı aynı senin 13 haneli idin gibi..Bu yuzden diğer 6 hesabın duruyo vede geçmiş olsun

DipNot: İd pass girdikden sonra karşına "server is undergoing maintenance. please try again later" yazısı çıkarsa o char komple oyundan sılınır yani bi daha açtırma sansın 10000/1 gibi bişey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessieJ -- 7 Temmuz 2007; 2:51:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.