Şimdi Ara

7 aydır maaş ödemiyormuşuz!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulübün sorunları için büyük mesai harcadıklarını vurgulayan Albayarak, "Çok büyük bir mesai harcıyoruz. Mustafa Cengiz ve ekibi, hepimiz efor harcıyoruz. Çok ciddi sorunlarımız var. Geldiğimizden beri birçok sorunu hallettik. Geçen yemekte futbolcu kardeşlerimiz, 'Neden televizyonda futbolcular 4 aydır para alamıyor diyorsun?' dedi. 'Hayır, 7 aydır para alamıyoruz. İlk siz yatırdınız.' dediler. Gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Hoca ile toplantılar yapıyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bize destek olan 77 tane locadan 17'si paraya çevrildi. 60 tane kaldı. Yarın 3 tanenin daha parası yatacak." diyerek sözlerini tamamladı.

https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/abdurrahim-albayrak-futbolcular-7-galatasaray-antalyaspor-2608871-skorerhaber/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun gibiler dursun ozbeki savunuyordu bir de

• benim anlamadığım araziler ne oldu şimdi?
  • 7 aydır maaş ödenmemiş gibi performans göstermiyor futbolcular ama helal olsun o kadar idare etmişlerse.
  • Yav arkadaş bu arazilerden gelen para ne oldu? Geldimi gelecekmi gelmeyecekmi? Baya yüklü miktarda para gelecekti oradan hani nerede bu para?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Yav arkadaş bu arazilerden gelen para ne oldu? Geldimi gelecekmi gelmeyecekmi? Baya yüklü miktarda para gelecekti oradan hani nerede bu para?

Bayağı yüklü bir miktar çapsız yönetim sayesinde kuşa dönmüştü zaten. O da bu borç sarmalının altında yok oldu gitti.

• Yine mi batıyor Galatasaray?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eksik Maaş aldım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çol şükür bugünde battık.

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Yine mi batıyor Galatasaray?

Alem batar dolar yok olur yine de GS yine batmaz.

• Dogru mu değil mi bilemem ama bıktım arkadaş surekli zor donemden geciyoruz soylemlerinden.

40 yaşıdayım coook eskilerden beridir hep fakiriz hep açız .ee arkadaş turkiyede gsaray kadar kupa kazanan takım yok.bizi mi kandırıyorsunuz.

• Bi bitmedi su galatasaray haberleri de. Bir de paramiz olsa neler yapacaz

• Yok diye diye herkes takımın tüm varlığını yok etti arkadaş bu nedir ya

• Yetişkin bir Galatasaray senede 749 deta batabilir.

• bu oyuncuların maaşları senelik ödenmiyor mu?

gelirler genelde sezon sonu veriliyor neden maaşlar önceden alınıyor acaba? genelde hep bu maaş problemi Türkiye de bu yüzden oluyor. Bence oyuncularla adam gibi anlaşıp sezon sonu verilmeli maaşlar. Sezon ortasında prim gibi şeylerle morallendirilmeli oyuncular.
  • Birilerine bi taraflara peşkeş çekildş Riva ölüsü 2 Milyar TL di oranın ee nerde hepsi borçlara gitti kısacası Özbek misyonunu tamamladı.

Aylık ödeniyor Ndiaye transferinden gelen parayla Basketbolcular kaç aylık maaşı var birikmiş onlar ödendi hem yıllık olursa kim bekleyecek adamın paraya ihtiyacı var mantığıyşa düşünmeyin vergi mi bu yıl sonu düşürülsün.

Ulen koca Galatasarayız 200 locaya mı kaldı bu kulüp ..

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi rivadan gelen para tamamen bitti mi yani hiç oldu o para?

• Kulübün 2 Milyar TL genel borcu vardı medyada ve Özbek öyle dedi 3.1 Milyar TL'ye satıldı Riva gerçi bu paranın hepsi kulübün kasasına girmiyor orda bi adım var galiba.

En son ihaleden çekildiler başka firma 1.2 Milyar TL civarında verdiği açıklandı yani toplam en az 1 Milyar TL kasaya girecekken şuan +750 Milyon TL girip borçlara denk mi geldi fazlası mı kaldı bilmiyorum.

Yazdığım rakamlar yanlış olabilir haber sitelerinde böyle İmar verilmedi oraya eğer verilseydi Ünal Aysal ordan yıllık gelir elde edecekti yani Devletin burda parmağı var İstanbulda ki som akciğer öyle düşün bakalım her yer rezidansa mı döncek öyle kalacak mı bekleyip göreceğiz.

Özetlersek Özbek hükümete AKP ye yalakalık bi adam ve koca araziyi değeri 3-4 Milyar Doları bulcak araziyi peşkeş çekerek ederinin çok çok altında sattılar rezillik yani benim anlamadığım hiç bir GS'linin sesinin çıkmaması Mustafa başkan bu konuda neden konuşmuyor ??

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    galatasaray spor kulübünün başındaki en iğrenç ajandı dursun.

3 sene boyunca ne bir ekonomik hamle yaptı, ne de bir sportif başarı kazandı. hiçbir kulvarda başarılı olamadı kulüp. futbol takımını saçma sapan isimler emanet edip gitmeden 1 ay önce kendini kurtarmak için fatih terim'i getirdi ama işe yaramadı, defoldu gitti.

amma velakin, söylediği yalanlar gün yüzüne çıkıyor yavaş yavaş. futbolculara 4 aydır ödeme yapılmıyormuş. kulüpte bir kuruş para kalmamış. yapılacak ödemeler varmış geçmiş tarihlerden kalma. kulübe ihtarname çekiliyormuş vs.

la sen o kadar araziyi peşkeş çektin, kulüpteki mali durumları düzeltiyoruz, kârlı anlaşmalar yaptık dedin durdun. geçtiğimiz yaz transfere dünya para akıttın. 4 aydır futbolcu maaşlarını ödeyememek nedir la?! kulübe girdiğini söylediğin bu kadar para nerede yağlı surat? bir de içerideki parasını alabilmek için hisselere blokaj koyduracakmış.

• Ne kadar küfretsek azdır tek başarısı olumlu işi yapılan transferler ve Terim'i getirmesi orda hakkını yemeyelim kurulan kadro tıpkı 2012 GS'ı gibi sil baştan yani o konuda hakkını veririm lakin.

Riva Otel maaşlar saçma politika ve yönetim kulübün içine ettiler bak yaptıkları 2 olumlu iş bile göze batmıyor artık şunu söyleyeyim pantolon paça boyunu bilmeyen bi başkandam bahsediyorum vizyonsuzluk bu kadar olur işte.

Neyse gittiler ve kurtulduk o kesin başkan gözüyle baktı mevzuya lakin yanıldı Mustafa başkan kendinden emin ve nerde usülsüzlük varsa yorda biz yokuz felsefesinde bakalım bizim için daha hayırlı olur umarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.