Şimdi Ara

7 Aylık Gtx 580 - Şok Fiyat! 470 TL (1 ghz oc oluyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    kart edacsac abime satilmistir

Merhaba arkadaşlar, yine forumdan yaklaşık 2 ay önce aldığım ekran kartımı satıyorum. Forumdaki en uygun fiyatlı gtx 580 bende diye düşünüyorum kart hp kasadan çıkma oem bir ekran kartı. Yani markası ve garantisi yok. Kartın gpu su çok kaliteli çıktı, mükemmel overclock oluyor. Yaklaşık 1 ghz gördüm

Kartın soğutucusundaki üretim tarihine baktım, 06 - 03 - 2012 yazıyor.daha 7 aylık kart

ÖNEMLİ GÜNCELLEME :kartı aldıktan sonra sadece 1 hafta overclock lu kullandım kartı aldığımdan beri bunalımdayım oyun oynamıyorum.sadece facebook - msn - klip izleme ve film izlemek için kullanıyorum ekran kartını.boşta yatacağına satılsın

kart hakkında açtığım 1 ghz overclock konusu :http://resim.donanimhaber.com/m_65121898/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65121898

Arkadaşlar kart hakkında aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz, telefondan ulaşırsanız daha iyi olur.

Telefon numaram, her saat arayabilirsiniz : 0543 235 69 20

Hiç bir şekilde takas ve pazarlık yoktur, fiyat 470 tl dir.

Kartın temsili resmi, kart fotoğraftakinin tamamen aynısıdır.

Mezarcılara buradan selamımı vereyim

Herkese iyi forumlar, tekliflerinizi bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 2 Kasım 2012; 14:59:52 >

• HAYIRLI SATIŞLAR ama harbiden herhangi bir markası filan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

HAYIRLI SATIŞLAR ama harbiden herhangi bir markası filan yok mu

yok hocam, kart nvidia nın kendi üretimi oem bir ekran kartıdır.
  • güzel kart 1ghz lık gpu-z hızlarını vede boşta yükte olmak üzere olan gpu-z resimini yayınlarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

güzel kart 1ghz lık gpu-z hızlarını vede boşta yükte olmak üzere olan gpu-z resimini yayınlarmısınız.

hocam linkini verdigim konuya bakiniz.full overclock ile fan % 85 te iken yukte yaklasik 75 derece, bostayken 35 derece civari calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 2 Eylül 2012; 10:32:39 >
  • Hayırlı satışlar Alpcan :) Yalnız HP kasalardan nasıl 580 çıkıyor anlanak mümkün değil, yapıyor muymuş HP öyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Hayırlı satışlar Alpcan :) Yalnız HP kasalardan nasıl 580 çıkıyor anlanak mümkün değil, yapıyor muymuş HP öyle şeyler

ben aldigim kisiye sordum tamamen ogrendim abi.hp nin oyuncu serisi bilgisayarlari var.kart yurt disindaki hp kasalardan cikmaymis.upgrade nedeniyle bosa cikmislar.satici abi de o bosa cikan kartlari turkiyeye getirip cok az kar la piyasanin cok altinda fiyatlardan satiyor.
  • Dostum oc yapmasaydın taliptim ama kurcalamışın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı satışlar Alpcan :) Yalnız HP kasalardan nasıl 580 çıkıyor anlanak mümkün değil, yapıyor muymuş HP öyle şeyler

bir tekstil firmasında, photoshop için alınmış Dell marka bir kasada, zamanının en üst düzey bileşenleri vardı, Nvidia nforce 670 sli chipsetli anakart, iki tane 8800GTX, creative x-fi extreme music ses kartı, devasa soğutuculu 2*2 GB ddr2 1066 ram falan. Kasayı açtığımda küçük dilimi yutacaktım neredeyse, işlemci üzerinde de stok fan değil, 4 ısı borulu kule bir soğutucu vardı.
  • Kart güzel fiyat güzel..
    Casperdan cıkma dese inanmazdım ama HP den cıkabilir :)
  • Mezarcı selamı bombaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

Dostum oc yapmasaydın taliptim ama kurcalamışın :D

hocam ne kurcalaması, aldım ve sadece 1 hafta overclock lu kullandım kartı aldığımdan beri bunalımdayım oyun oynamıyorum.sadece facebook - msn - klip izleme ve film izlemek için kullanıyorum ekran kartını
  • Nvidia özel gpu ları kendine saklamış anlaşılan,çünkü gtx580 ligtningler bile zor 1ghz overclok oluyor.
    Bu kart sırf 1ghz barajına ulaşıyorsa müzelik müzelik kapın derim.referans bir kart 1ghz oc inanılmaz birşey.
    Ciddi diyorum bu kart yeminle kaçmaz sırf 1ghz görüyor diye alınır.

Herşeyin bir karşılığı olmalı.1ghz gören karta 500tl az bile:)
    Satıcı kardeşimiz temizdir.Hayırlı sayışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

Dostum oc yapmasaydın taliptim ama kurcalamışın :D

Bu mantıkla düşünüyorsanız eğer 2.el forumunda dolaşmanın anlamı yok

Bu canavarlar zamanında 1000-1200TL civarına satıldı ve alan kişi çuvalla para basacak fakat kartın sınırlarını görmek için OC yapmıcak? Saçmalık. Şu DH 2.el de ne ekran kartına ne de işlemcisine HİÇ oc yapmamış %5lik bir kitle vardır. Diğer yapmadım diyenler ise satıcının aklına birşey takılmasın diye yalan söylüyorlardır.

Bugün üretim yapan firmalar dahi kartların üzerine özel OC butonları, özel voltaj ayarları falan koyuyorlar çünkü OC gayet normal birşey. Haa dayamıştır sıvı azot'u köküne kadar OC falan o şekilde test edilmiş bir kart alınmaz, amenna. Fakat normal bir ev kullanıcısının yaptığı OC'dan ne çıkar?

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Nvidia özel gpu ları kendine saklamış anlaşılan,çünkü gtx580 ligtningler bile zor 1ghz overclok oluyor.
    Bu kart sırf 1ghz barajına ulaşıyorsa müzelik müzelik kapın derim.referans bir kart 1ghz oc inanılmaz birşey.

yorumun için teşekkür ederim süleyman abi'm kart boşta yatıcağına satılsın içim gidiyor.sonraki hedefim gtx 590 alıp onunla da sadece hd film izlemek psikojiksel tatmin işte, oyundan sıkıldım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

quote:

Nvidia özel gpu ları kendine saklamış anlaşılan,çünkü gtx580 ligtningler bile zor 1ghz overclok oluyor.

yorumun için teşekkür ederim süleyman abi'm kart boşta yatıcağına satılsın içim gidiyor.sonraki hedefim gtx 590 alıp onunla da sadece hd film izlemek psikojiksel tatmin işte, oyundan sıkıldım artık.

Yine sen iyi film izlemek için gtx590 alacaksın.
    Valla bende pes 2011 için gtx590 aldım

• quote:

Yalnız asıl sorun şu; referans soğutma chamber vapor günlük 1GHz'ye kaç ay bilemedin kaç gün dayanır
  • quote:

quote:

Yalnız asıl sorun şu; referans soğutma chamber vapor günlük 1GHz'ye kaç ay bilemedin kaç gün dayanır

abi ben sadece 1 hafta overclock lu kullandım kartı, 1 aydır oyun bile oynamıyorum

• hayırlı satışlar, pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

hayırlı satışlar, pm attım.

kart emrah abime rezervedir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.