Şimdi Ara

Zotac Gtx 670 590 TL (Gtx 680 pcb li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba, mayıs ayında 2. el olarak aldığım ekran kartımı satıyorum.kart çok temizdir.8 aylıktır vatan bilgisayardan alınmadır.full kutuludur, sadece aldıgım kişi faturasını vermedi.kart uzun gtx 680 pcb li modeldir, kısa pcb modele göre çok daha iyidir :) takas olarak sadece gtx670 4gb, gtx 680 ve gtx 770 modellerini düşünüyorum.üste para veririm

hızlı iletişim için telefon numaram, her saat arayabilirsiniz : 0543 235 69 20

kartın linki :http://www.zotacusa.com/geforce-gtx-670-zt-60304-10p.html

Fiyat : 590 TL pazarlık yoktur
     Zotac Gtx 670 590 TL (Gtx 680 pcb li) Zotac Gtx 670 590 TL (Gtx 680 pcb li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 22 Ağustos 2013; 1:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abazzers kullanıcısına yanıt
    şu forumda tanıdığım en mert kardeşlerimden biridir Alp, kart da muhteşem, fiyat da, Alp ile alışveriş yapan asla pişman olmaz.

hayırlı satışlar kardeşim benim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahray -- 22 Ağustos 2013; 1:19:00 >
  • emrahray kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim emrah abim, aynı şeyler senin için de geçerli
  • ısı durumu nedir ? gpu-z görüntüsü alabilirmiyiz.
  • Bende çok severim kendisini dürüst, delikanlı bir kardeşimdir emrah da referansını verdi sıkıntı yok :D

Kart içinde 590 tl ye 680 tasarımlı kart inanın alacak olsam kaçırılmayacak rakam 550 tl den 660ti satıldığını düşündüğümüzde hakkaniyetli rakam.
  • Ref tasarım olmasa o kartı 700 den ucuza zor görürdünüz.

• boss06 kullanıcısına yanıt
    buyrun :  Zotac Gtx 670 590 TL (Gtx 680 pcb li)

boştayken yaklaşık 35 derece, yük altındayken 85 dereceye kadar çıkıyor.fan sesi duyulmuyor
  • Abazzers kullanıcısına yanıt
    fan sesi nasıl duyulmuyor referasn tasarım değilmi kart ? blower fan lı olup.
  • gtx 480, gtx 580 vs hepsinin referans tasarimini kullandim.aralarindaki en sessiz kart bu, sahsen duymuyorum sesini.fan %60 i gecmiyor yuk altinda

• KARTIN EDERİ 550 TL
  • he canim tamam...

• pm
  • bir aksilik olmazsa yarın tarafımdan alınacak şekilde anlaşılmıştır
  • ZepH kullanıcısına yanıt
    kart zeph arkadaşa satılmıştır, her iki tarafa da hayırlı olsun
  • teşekkürler hayırlısı olsun temiz güzel ürün uygun fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

Referans tasarım için çok iyi fiyata sattın. Forumda Gigabyte gtx 670 winforce 3x 610 TL . 3 fanlı özel özel oc li gtx 670 .
  • bana ne? alakadar ediyor mu beni? zaten satılan bir malın arkasından neyin lafını yapıyorsun?! git o zaman onları al muhalefet olma.sert konuşturacaksın illa beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 26 Ağustos 2013; 16:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafya88

quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

Referans tasarım için çok iyi fiyata sattın. Forumda Gigabyte gtx 670 winforce 3x 610 TL . 3 fanlı özel özel oc li gtx 670 .

8 aylık bir kart sonuçta kartın fiyatını öldürmenin anlamı yok ayrıca ben memnunum ortalama 70-80 derecelerde geziyor ve sesini duymuyorum bile

forumda gtx580 ler 500-550 dolaylarında geziyor fiyat için bir laf edilecekse bence o kartlara etmen daha doğru olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.