Şimdi Ara

<<<<< +7 Chitin Bow& +8 MD Takası >>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dies server'ında +7 chitin bow aLmak istiyorum fakat fiyatı hakkımda biLgim yoktu..
    Neyse satan birini buLdum.. +8MD (mirage dagger ) verebiLirim dedim o da düşündü biraz..
    Sonra oLmaz dedi üste item veren buLurum ben dedi.. Sen 5dk bekLe pazarda [ d2 ] biraz doLaşayım aLıcı çıkmazsa takas edebiLiriz dedi.. Tmm dedim..
    Daha sonra başka +7cb Li adam gördüm ve + kaç oLduğunu sordum ve +7 dedi.. +8 md verebiLirim dedim ona da .. O direk kabuL etti geL takas edeLim dedi.. Ben de şüpheLendim biraz açıkçası .. ArkaşaLarıma sordum , birkaç tanesi ;
    +7cb=+8md+gb dedi..
    birkaç tanesi +6 cb pazarda buLursun +7si de en fazLa 21gb eder yani +8md=+7cb+10gb civarı dedi...
    DoLayısıyLa benim akLım iyice karıştı.. Sizin fikirLerinizi aLmak istedim..Ayrıca archer oLmayı istiyorum..

##Kısaca +7cb mi daha değerLidir +8md mi yoksa eşit değerdeLer midir bunun cevabına göre takas yapacağım..##

Not: HatırLAtıyorum server Dies ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRapT -- 27 Haziran 2007; 21:00:21 >

• up !!
  • +8 md daha değerli şu yönden satmaya çalışınca alıcı bulursun ama cb yi satmaya çalışsan o kadar alıcı çıkmaz ve değerinden daha düşüğede gidebilir
  • ewet md biraz daha degerli pek fark yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysRq_

+8 md daha değerli şu yönden satmaya çalışınca alıcı bulursun ama cb yi satmaya çalışsan o kadar alıcı çıkmaz ve değerinden daha düşüğede gidebilir

+1 katılıyorum
  • araLarında nakit oLarak ne kadar fark var ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRapT -- 27 Haziran 2007; 21:16:08 >
  • man haa verme sonra cok uzulursun burad +8 md dıorus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.