Öncelikle ii akşamlar diliorum.ßenim charım lvl 60.assas.dakat soyuldu.şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum.cleaver yaptım +7 şimdi onu nasıl +8 e bascam .blessed bilmem ne scrolle mi .ya da bi kaç tane daha toplayıp öle mi basıyım ??
blessed upgrade Scrol ile basıcaksın Bencede birkaç tane daha topla öyle bas
En az 15 tane yap öyle bas derim
Upgradele char toparlamak çok zor bence clever+7 ile ticarete atılYavaş yavaş bu şekilde para yaparsın
ii diosun güzel diosun ama +7 cleaver 15 m +8 cleaver 300m ben ticaretle nasıl yapcam bu işi
quote:
Orjinalden alıntı: daldıran
ii diosun güzel diosun ama +7 cleaver 15 m +8 cleaver 300m ben ticaretle nasıl yapcam bu işi
dün herşeye 0'dan başlamak için tüm itemlerimi yaktım ticaret için sadece 20m bıraktım ve şu an 600m param var+8cleverı 20m e satmaya çalış 1 saatte elbet bi alan çıkacaktır.Sonra o parayla ucuza rouge fp+7 bul ve onları sat böle git ben bu şekilde para yapıyorum
1 tane de +8 olsa emin ol şans:)) cleaver +7 için item yakılmaz bence
yanı butun gununu pazarda harcıcan:D
ben bişeye inanıyorum poison basılı olmayan cleaver daha kolay +8 oluo bugun 3 tane bastım ve 2 si poisonusuzdu
quote:
Orjinalden alıntı: Justariuse
yanı butun gununu pazarda harcıcan:D
Başka türlü olmuyor günde 18 saat pazarda duruyorum artık oyundan zevk almamaya başladım ama aydınlık günler yakındır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme