Şimdi Ara

+7 den +8 e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ii akşamlar diliorum.ßenim charım lvl 60.assas.dakat soyuldu.şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum.cleaver yaptım +7 şimdi onu nasıl +8 e bascam .blessed bilmem ne scrolle mi .ya da bi kaç tane daha toplayıp öle mi basıyım ??

• blessed upgrade Scrol ile basıcaksın
    Bencede birkaç tane daha topla öyle bas
  • En az 15 tane yap öyle bas derim
  • Upgradele char toparlamak çok zor bence clever+7 ile ticarete atılYavaş yavaş bu şekilde para yaparsın
  • ii diosun güzel diosun ama +7 cleaver 15 m +8 cleaver 300m ben ticaretle nasıl yapcam bu işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: daldıran

ii diosun güzel diosun ama +7 cleaver 15 m +8 cleaver 300m ben ticaretle nasıl yapcam bu işi

dün herşeye 0'dan başlamak için tüm itemlerimi yaktım ticaret için sadece 20m bıraktım ve şu an 600m param var+8cleverı 20m e satmaya çalış 1 saatte elbet bi alan çıkacaktır.Sonra o parayla ucuza rouge fp+7 bul ve onları sat böle git ben bu şekilde para yapıyorum
  • 1 tane de +8 olsa emin ol şans:)) cleaver +7 için item yakılmaz bence
  • yanı butun gununu pazarda harcıcan:D
  • ben bişeye inanıyorum poison basılı olmayan cleaver daha kolay +8 oluo bugun 3 tane bastım ve 2 si poisonusuzdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Justariuse

yanı butun gununu pazarda harcıcan:D

Başka türlü olmuyor günde 18 saat pazarda duruyorum artık oyundan zevk almamaya başladım ama aydınlık günler yakındır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.