Şimdi Ara

7 den XPye geçicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ram sorunundan dolayı xpye dönücem fakat driver işiyle çok uğraşmak istemiyorum öncelikle format sonrası internete girebilmem için gereken driveri nasıl öğrenirim ve şu anki donanımımın xp driverlerini bulabilen bi program vs. var mıdır

• aygıt yöneticisine gir > ethernet kartını bul > özellikler > ayrıntılar > donanım kimlikleri > çıkan kodların tamamını kopyalahttp://devid.info/tr/ bu siteye gir üstteki kutucuğa yapıştırıp arattır alttan da windows xp yi seçerek indir.
  • eğer makinanın kartlarını değiştirmediysen üretici firmanın sitesine girip sürücüler kısmını aç ve makinanı arat xp driverini indir kur

eğer değiştirdiysen bilgisayar sağ tık > yönet > aygıt yöneticisi > Ağ bağdaştırıcısı > aynı üretici firmanın sitesine ekran kartını gir ve kur

bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: letsgogogo

Arkadaşlar ram sorunundan dolayı xpye dönücem fakat driver işiyle çok uğraşmak istemiyorum öncelikle format sonrası internete girebilmem için gereken driveri nasıl öğrenirim ve şu anki donanımımın xp driverlerini bulabilen bi program vs. var mıdır

w7 çokda ram harcamıyor eğer alt versiyonu kurarsan xp ile uğraşma derim
  • Aslına bakarsan win7 lite diye bir sürüm buldum xpden bile az ram harcıyoduama el yapımı olduğu için güvenemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letsgogogo -- 6 Temmuz 2013; 11:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: letsgogogo

Aslına bakarsan win7 lite diye bir sürüm buldum xpden bile az ram harcıyoduama el yapımı olduğu için güvenemedim

Bu bahsettiğiniz lite sürüm güncel mi acaba?
  • kesinlikle xp ye geç, benim win7 idi ama ram 2 gb olmasına rağmen kasıyordu xp ye geçirdim rahatladım. sahte sürüm olduğundan pek bi farkı olmuyor açıkcası :)
  • Everest ile anakart modeline bak ve internetten indir ekran kartı içinde aynısı geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.