Şimdi Ara

+7 doll bastım 2. sayfa 23 sıra da resim :::::::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha yeni üye oldum yapamıyorum oyun alınca cyperda isteyene gösterrrim gercekten bilmyiorum koymayı ama alınca siteden haber vercem isteyene gösteririim
  • ya da nasıl resim konulacagı konussunda yardım cı olun bi deneyim koymayı
  • varya baya üzüldüm harbiden keşke yansaydı :(((

adam itemi pazara koymuşmuş adam çekilmiceğini düşünmüş yani oyunun bilmediği bi yönü vardı sende bunu kullandın adamı üzdün tamam oke kabul et işte

insanları küçük görme küçük görülürsün !!!

kıskanıyomuş :D tüm forum sana saydırıo seni çoook kıskanıyoruz ben ve tüm dh
  • no ss yes güven
  • arakadaslar pazarda +3 site hammer gördüm cektim adam kendi isteyi ile c1 de merdivenelre koymus ve pazarda gördügüm degrli bi itemi dogal olarak cektim herkez düşman oldu PEKİ adam neden koydu pazara herkez pazara konulan bişeyi ceker bide bu meydanda c1 de hemde merdivenlerde herkez bakıyo ben önce davrandım ve cektim sonra +6 smiteye bastım sattım +6 doll aldım ve bu gün trina aldım ve saat tam 10 da +7 dolla bastım işte benim sucum bu karar sizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: frekans89

arakadaslar pazarda +3 site hammer gördüm cektim adam kendi isteyi ile c1 de merdivenelre koymus ve pazarda gördügüm degrli bi itemi dogal olarak cektim herkez düşman oldu PEKİ adam neden koydu pazara herkez pazara konulan bişeyi ceker bide bu meydanda c1 de hemde merdivenlerde herkez bakıyo ben önce davrandım ve cektim sonra +6 smiteye bastım sattım +6 doll aldım ve bu gün trina aldım ve saat tam 10 da +7 dolla bastım işte benim sucum bu karar sizin

adam gerçekten satmak istememiş bunu sende biliyosun n'olurdu geri versen o itemi hiç görmemiş gibi olsan ne kaybederdin hiçbişe ama adamı üzmek istedin olay bu

inş bişey olurda o dol gider sadece dol gitsin istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aimar -- 28 Mart 2007; 16:02:53 >

• ben cekmesem baska biri cekcekti etrafında 10 kişi vardı cekilmeyeck bi item degil di artık uzatma ben seni muhattap almıyorum ben yorum alcam bitti o olay
  • cok tsk kesin arkadasısın yoksa bu salkca yorumu baska kimse yapmaz herkez kendi cıkarı herkezin cekecegi itemi kimse görmezden gelmez bunu o beynine sok polyana oynama banagözümde kücülyosun hem beni kimse kücük göremez gözünde ben yılın karını yaptım bu oyunda gözde kücülen ben degil ANLADIN SEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

arakadaslar pazarda +3 site hammer gördüm cektim adam kendi isteyi ile c1 de merdivenelre koymus ve pazarda gördügüm degrli bi itemi dogal olarak cektim herkez düşman oldu PEKİ adam neden koydu pazara herkez pazara konulan bişeyi ceker bide bu meydanda c1 de hemde merdivenlerde herkez bakıyo ben önce davrandım ve cektim sonra +6 smiteye bastım sattım +6 doll aldım ve bu gün trina aldım ve saat tam 10 da +7 dolla bastım işte benim sucum bu karar sizin

adam gerçekten satmak istememiş bunu sende biliyosun n'olurdu geri versen o itemi hiç görmemiş gibi olsan ne kaybederdin hiçbişe ama adamı üzmek istedin olay bu

arkadaşım saçmalama değerli item pazara koyulmaz pazara koyulan satılır hava atmak amacıyla öle saçma bi işe kalkışmasaydı hayırlı olsun birader hayrını gör dol ünün

• ss koysana kardesim bu kadar adam ss istiyo tık yok.item basmayı biliyonda ss koymayımı bilmiyosun
  • COK TY ANLAYAN CIKTI COK SAGOL KARDES
  • + COK İYİ BASARIM RESİM KOYMAYI BİLMİYORUM İTEM SORMAK İÇİN ÜYE OLDUM ZATEN İNANMAYANLAR MSN VERSİN YADA CYPERA GELSİN GÖRSÜN YALAN ATCAK NİYETİM YOK
  • www.imageshack.us
    Resimi buraya upload et. Oradan show my friends'di galiba onun linkini buraya CP le SS görmek istiyoruz.
  • ty deneyecem
  • yok olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans89 -- 28 Mart 2007; 16:45:40 >
  • resim nasıl konur detaylı anlatacak yokmu herseyini söylesin ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans89 -- 28 Mart 2007; 16:49:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

Koymasaymış o da pazara laf mı bu söylediğin.. Saçma saçma mazeretler üretmemeye özen göster bence.. yok çekilmeyeceğini düşünmüşmüş, yok oyunu bilmiyomuş vs vs.. Oyunu bilmeyen adamda Smite Hammer'ın işi ne! Besbelli letterla kendine yollayıp hava atacaktı millete Hem Smite Hammer'ı geri verseydin kaybedeceğin birşey olmazdı demişin frekans89'a, eğer dol+7'yi birşeyden saymıyorsan daha başka lafım yok

@frekans89
    iyiki çekmişsin dostum sonuçta senin yaptığın yanlış birşey değil ve hayırlı olsun +7 dol'ün

• www.imageshack.us
    Bu siteye upload et resmi çıkan sayfada en alttaydı sanırım "Direct link to image" yazan lnki kopyala ve buraya yapıştır
  • server??
  • bir rollbackk İtem Gitse Suratını Görmek İsterdim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.